ΝΑΠΟΛΙ

Ντε Λαουρέντις: "Έχω ενεργοποιήσει ήδη την οψιόν για τον Σπαλέτι, δεν θα ακούσω τις προτάσεις για Όσιμεν"

Ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο ντε Λαουρέντις
Ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο ντε Λαουρέντις © 2021 JOEL C RYAN / AP IMAGES

Ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, σε δηλώσεις του μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος αναφέρθηκε στο μέλλον των Λουτσιάνο Σπαλέτι και Βίκτορ Όσιμεν, τους οποίους θα κρατήσει και τη νέα σεζόν.

Η Νάπολι ζει ονειρικές στιγμές τις τελευταίες ώρες μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 33 χρόνια. Οι πανηγυρισμοί των φίλων των παρτενοπέι αλλά και των παικτών ήταν ξέφρενοι, ωστόσο μετά από μερικές ώρες άρχισε ήδη η κουβέντα για τη νέα χρονιά.

Ο πρόεδρος της ομάδας, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, δήλωσε ότι έχει ήδη εξασκήσει την οψιόν επέκτασης της συνεργασίας του με τον Λουτσιάνο Σπαλέτι (το συμβόλαιό του χωρίς την οψιόν ολοκληρωνόταν στο τέλος της σεζόν), ενώ δεν πρόκειται να ακούσει τυχόν προτάσεις για τον Βίκτορ Όσιμεν στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι.

"Τον Σπαλέτι τον κυνηγούσε για χρόνια και τελικά κατάφερε να τον φέρω στη Νάπολι. Μας επέστρεψε στην Ευρώπη και τώρα θα ήθελα να ανοίξει μια νέα εποχή για εμάς, επειδή είναι ένας θαυμάσιος ηγέτης.

Όσο για το συμβόλαιό του, ήδη έχω εξασκήσει την οψιόν που υπήρχε σε αυτό. Οι άνθρωποι δεν μένουν στη Νάπολι λόγω επιλογής. Ο Λουτσιάνο είπε ότι είναι ερωτευμένος με τη Νάπολι. Είναι ένας ήρωας μπήκε στην ιστορία και αξίζει να το απολαύσει", ήταν τα λόγια του Ντε Λαουρέντις για τον Σπαλέτι.

Αναφορικά με τον Όσιμεν και αν θα καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για να ακούσει προτάσεις απάντησε με δύο λέξεις: "Όχι, πότε".

TAGS ΝΑΠΟΛΙ SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ