Παναθηναϊκός AKTOR- Μονακό: Πλήρεις οι πράσινοι στη μάχη του play-in της EuroLeague

Με ουσιαστικά πλήρες ρόστερ θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός AKTOR απέναντι στη Μονακό για τα play-in της Euroleague, έχοντας μία και μοναδική απουσία.
Με ουσιαστικά πλήρες ρόστερ θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός ΑΚΤΟR απέναντι στη Μονακό για τα play-in της EuroLeague, καθώς μοναδικός απόντας παραμένει ο Αλέξανδρος Σαμοντούροβ.
Η ομάδα προπονήθηκε κανονικά τη Δευτέρα (20/4), με τον προπονητή Εργκίν Αταμάν να βλέπει όλους τους διαθέσιμους παίκτες να ακολουθούν το πρόγραμμα χωρίς προβλήματα.
Ο νεαρός Έλληνας φόργουορντ συνεχίζει να αντιμετωπίζει ζήτημα τραυματισμού, γεγονός που τον κρατά εκτός ομαδικών προπονήσεων, χωρίς ωστόσο να επηρεάζει τον συνολικό σχεδιασμό της ομάδας για την κρίσιμη αναμέτρηση.
Κατά τα άλλα, οι πράσινοι εμφανίζονται έτοιμοι και συγκεντρωμένοι, με στόχο να παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουν την πρόκριση, έχοντας στη διάθεσή τους το βασικό κορμό του ρόστερ.