ΝΑΠΟΛΙ

Ντε Λαουρέντις: "Δόξα τω Θεώ ο Ενρίκε πήγε στην Παρί, δείτε τα αποτελέσματα εκεί"

Ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο ντε Λαουρέντις
Ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο ντε Λαουρέντις © 2021 JOEL C RYAN / AP IMAGES

Ο Αουρέλιο ντε Λαουρέντις επιβεβαίωσε πως η Νάπολι είχε συζητήσεις με τον Λουίς Ενρίκε το καλοκαίρι και δήλωσε ανακουφισμένος που τελικά κατέληξε στην Παρί.

Το περασμένο καλοκαίρι μετά το τέλος της θητείας του Λουτσιάνο Σπαλέτι στον πάγκο της Νάπολι, η ομάδα αναζητούσε τον αντικαταστάτη του κι ο Λουίς Ενρίκε ήταν από τους βασικούς υποψήφιους για την ανάληψη της θέσης.

Τελικά, ο Ισπανός τεχνικός, που αποχώρησε τον Δεκέμβριο από την εθνική Ισπανίας κατέληξε στο Παρίσι και συγκεκριμένα στην Παρί.

Ο πρόεδρος των "παρτενοπέι", Αουρέλιο ντε Λαουρέντις, παραδέχθηκε ότι είχε μιλήσει με τον Ενρίκε κι υπήρξαν κάποιες συζητήσεις, οι οποίες όμως, δεν προχώρησαν.

Μάλιστα, δεν παρέλειψε να σχολιάσει πως πρόκειται για θετική εξέλιξη, αφού η θητεία του στον πάγκο των Παριζιάνων δεν έχει πείσει ακόμα. Σε 10 ματς μετρά πέντε νίκες, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες.

"Το καλοκαίρι μίλησα με αρκετούς προπονητές. Ένας από αυτούς ήταν ο Τιάγκο Μότα, ο οποίος όμως δεν ήθελε. Κάλεσα επίσης, τον Λουίς Ενρίκε και δόξα τω Θεώ πήγε στην Παρί, δείτε τα αποτελέσματα που πετυχαίνει εκεί. Δεν με είχε πείσει καν στη συζήτηση που είχαμε για τρεις μέρες", είπε μεταξύ άλλων ο ισχυρός άντρας της Νάπολι.

TAGS ΝΑΠΟΛΙ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ