ΝΑΠΟΛΙ

Ντε Λαουρέντις: "Δεν έρχεται στην Νάπολι ο Μουρίνιο, φεύγει το καλοκαίρι ο Όσιμεν"

Ντε Λαουρέντις: "Δεν έρχεται στην Νάπολι ο Μουρίνιο, φεύγει το καλοκαίρι ο Όσιμεν"
@2023 ANDREW MEDICHINI/AP IMAGES

Ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις έκλεισε οριστικά την πόρτα της Νάπολι στον Ζοζέ Μουρίνιο ξεκαθαρίζοντας πως οι παρτενοπέι δεν τον εξετάζουν ως πιθανό διάδοχο του Ματσάρι ενώ προανήγγειλε την αποχώρηση του Όσιμεν από το "Μαραντόνα" το καλοκαίρι.

Η αποχώρηση του Ζοζέ Μουρίνιο από την Ρόμα μεσούσης της σεζόν πυροδότησε άμεσα τις φήμες που τον θέλουν να μένει στην Serie A και να κατηφορίζει στον ιταλικό Νότο για λογαριασμό της Νάπολι, ωστόσο το συγκεκριμένο σενάριο "κάηκε" νωρίς.

Για αυτό φρόντισε ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, με τον ισχυρό άνδρα των πρωταθλητών Ιταλίας να ξεκαθαρίζει πως ο special one δεν είναι στα πλανα της ομάδας του (γράφτηκε πριν από λίγα 24ωρα πως τον πρότεινε στην Νάπολι ο Ζόρζε Μέντες και είχε προγραμματιστεί συνάντηση του Ντε Λαουρέντις με τον Μουρίνιο) και να αποκαλύπτει συνάμα πως ο Βίκτορ Όσιμεν θα κουνήσει μαντήλι στους παρτενοπέι το καλοκαίρι.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

"Ο Μουρίνιο δεν έχει σχέση με την Νάπολι. Είναι ένας πολύ αστείος και παρορμητικός προπονητής αλλά νομίζω πως η μοίρα του είναι εκτός Ιταλίας. Σίγουρα δεν είναι στην Νάπολι", τόνισε ο Ντε Λαουρέντις μιλώντας στην "Sportmediaset", και πρόσθεσε:

"Ο Όσιμεν έχει πάρει την απόφασή του και εμείς το ξέρουμε από το περασμένο καλοκαίρι, για αυτό οι διαπραγματεύσεις που έγιναν για την επέκταση της συνεργασίας μας κράτησαν τόσο πολύ (σ.σ. υπέγραψε μέχρι το 2026, με το νέο συμβόλαιο να έχει ρήτρα αποδέσμευσης στα 120-130 εκατομμύρια ευρώ)

Ξέραμε ήδη πως το καλοκαίρι του 2024 θα μετακόμιζε είτε στην Ρεάλ, είτε στην Παρί, είτε σε ομάδα της Premier League".

Όσον αφορά τέλος στην περίπτωση του Πιοτρ Ζιελίνσκι, του οποίου λήγει το συμβόλαιο με την Νάπολι στο φινάλε της σεζόν και όλα δείχνουν πως θα πάει ως ελεύθερος στην Ίντερ, ο ιδιοκτήτης της Νάπολι είπε:

"Μερικές ιστορίες αγάπης τελειώνουν. Εάν θέλει να μείνει, είμαστε εδώ για να τον αγκαλιάσουμε, εάν όμως θέλει να φύγει επειδή ο μάνατζέρ του μυρίζεται το χρήμα, τότε πιθανότατα θα έχει πειστεί τόσο το παιδί όσο και η οικογένειά του.

Θα πω μόνο ότι ο Ζιελίνσκι κερδίζει περισσότερα από όσα ακούω ότι θα παίρνει στην Ίντερ. Είπα στον Μπέπε Μαρότα ότι δεν συμπεριφέρεται σωστά.

Του το είπα με χαμόγελο και μου απάντησε και εκείνος με χαμόγελο λέγοντας : "Δεν είναι αλήθεια, δεν είναι αλήθεια".

TAGS ΝΑΠΟΛΙ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ