ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ντάνι Άλβες: Βραζιλιάνικο περιοδικό πλήρωσε το 1 εκατ. ευρώ της εγγύησης για την προσωρινή αποφυλάκισή του

Ο Ντάνι Άλβες σε δικαστήριο της Βαρκελώνης, στη δίκη που άρχισε εις βάρος του με την κατηγορία της σεξουαλικής επίθεσης | 5 Φεβρουαρίου 2024
Ο Ντάνι Άλβες σε δικαστήριο της Βαρκελώνης, στη δίκη που άρχισε εις βάρος του με την κατηγορία της σεξουαλικής επίθεσης | 5 Φεβρουαρίου 2024 AP

Λίγες ημέρες αφότου ο Ντάνι Άλβες βγήκε από την φυλακή, αποκαλύφθηκε πως ένα βραζιλιάνικο περιοδικό ήταν εκείνο που ανέλαβε να καταβάλλει την εγγύηση ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ ώστε να αφεθεί προσωρινά ελεύθερος.

Ο Ντάνι Άλβες κρίθηκε ένοχος σε πρώτο βαθμό από το Δικαστήριο της Βαρκελώνης, το οποίο τον καταδίκασε σε φυλάκιση για 4,5 χρόνια για τη σεξουαλική επίθεση εις βάρος 23χρονης τον Δεκέμβριο του 2022 σε νυχτερινό κέντρο στην Ισπανία.

Ήδη, ο 40χρονος πρώην άσος της Μπαρτσελόνα εξέτισε 14 μήνες ποινής όντας σε φυλακή από τις 20 Ιανουαρίου 2023, με το Ανώτατο Δικαστήριο της Βαρκελώνης να βγάζει απόφαση στις 20 Μαρτίου 2024 για την προσωρινή αποφυλάκισή του ενόψει της εκδίκασης της υπόθεσής του σε δεύτερο βαθμό και τον ίδιο να βγαίνει στις 25 Μαρτίου από τη φυλακή Brians 2.

Για αρκετές ημέρες ήταν αναπάντητο το ερώτημα "ποιός ανέλαβε να πληρώσει για να βγει από τη φυλακή ο Ντάνι Άλβες" από τη στιγμή που είχε διαψευστεί πως έγινε η πληρωμή είτε από την οικογένεια Νεϊμάρ είτε από τον Μέμφις Ντεπάι, για να δει τελικά το μυστικό το φως της δημοσιότητας την Κυριακή (31/03).

Κατά τη διάρκεια παρουσίας της στην τηλεοπτική εκπομπή "Fiesta" του καναλιού "Telecinco", η δημοσιογράφος Μαρίσα Μαρτίν Μπλάθκεθ, έδωσε την είδηση: ότι ο άνθρωπος που έσωσε τον πρώην σταρ της Μπρτσελόνα είναι ένα βραζιλιάνικο περιοδικό.

"Το περιοδικό, γνωστό στη Βραζιλία, κάνει ρεπορτάζ για σημαντικούς ανθρώπους στη Βραζιλία, αλλά και διεθνώς και το έκανε με αντάλλαγμα ένα ρεπορτάζ", τόνισε η δημοσιογράφος, για να αποκαλύψει πως ο Άλβες δέχτηκε ως αντάλλαγμα να δώσει σε αυτό το περιοδικό την πρώτη αποκλειστική συνέντευξη μετά από τη φυλάκισή του, με τη συνέντευξη να γίνεται με μορφή ντοκιμαντέρ.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ