ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ντάνι Άλβες: Αρνητική η απόφαση του Δικαστηρίου στο αίτημα αποφυλάκισης του Βραζιλιάνου

Ο Ντάνι Άλβες σε δικαστήριο της Βαρκελώνης, στη δίκη που άρχισε εις βάρος του με την κατηγορία της σεξουαλικής επίθεσης | 5 Φεβρουαρίου 2024
Ο Ντάνι Άλβες σε δικαστήριο της Βαρκελώνης, στη δίκη που άρχισε εις βάρος του με την κατηγορία της σεξουαλικής επίθεσης | 5 Φεβρουαρίου 2024 @2024 ALBERTO ESTEVEZ/AP IMAGES

Ο Ντάνι Άλβες θα παραμείνει στη φυλακή Brians 2 στη Βαρκελώνη, καθώς το Δικαστήριο δεν ενέκρινε το αίτημα του Βραζιλιάνου για προσωρινή αποφυλάκιση.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του Ντάνι Άλβες ζήτησε την προσωρινή αποφυλάκιση του Βραζιλιάνου που καταδικάστηκε σε φυλάκιση για 4,5 χρόνια για βιασμό.

Ωστόσο, η απόφαση του Δικαστηρίου ήταν αρνητική, με τον Βραζιλιάνο να παραμένει στη φυλακή Brians 2, στην οποία κρατείται απ' όταν τον κατήγγειλε η 23χρονη τη σεξουαλική επίθεση σε νυχτερινό κέντρο.

"Πιστεύω στη δικαιοσύνη, δεν θα το σκάσω, θα είμαι πάντα στην διάθεσή σας", είπε κατά την ακρόαση ο 40χρονος μέσω τηλεδιάσκεψης.

Η Εισαγγελία, η οποία άσκησε μάλιστα, έφεσή της κατά της αρχικής απόφασης του Δικαστηρίου για την αύξηση της ποινής, ζήτησε να παραμείνει στη φυλακή ο πρώην ποδοσφαιριστής, υποστηρίζοντας ότι υπάρχει ακόμα ο κίνδυνος απόδρασης, ειδικά στην περίπτωση που η τιμωρία του ξεπεράσει τα 4,5 χρόνια.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ