ΑΡΗΣ

Νταμπό: "Να βγάλουμε ένταση κόντρα στον Ολυμπιακό"

Ο Νταμπό
Ο Νταμπό INTIME SPORTS

Ο Μπράιαν Νταμπό τόνισε πως οι τελευταίες νίκες του Άρη έχουν δώσει ώθηση στην ομάδα για το δύσκολο ματς με τον Ολυμπιακό, στο οποίο όπως επεσήμανε οι "κίτρινοι" πρέπει να βγάλουν ένταση.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Άρη (15/1, 19:30, COSMOTE SPORT 1HD, Live SPORT24) στο Καραϊσκάκης για την 18η αγωνιστική της Super League, με τον Νταμπό να τονίζει μιλώντας στη NOVA πως η ομάδα του πρέπει να βγάλει ένταση κόντρα στους

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA:

Για την κατάσταση που βρίσκεται ο Άρης μετά τη νίκη επί του Αστέρα και την πρόκριση στο Κύπελλο Ελλάδας Novibet: "Είμαστε πολύ καλά. Μας έδωσαν ώθηση αυτές οι επιτυχίες. Στόχος, όμως, είναι να συνεχίσουμε με επιτυχή αποτελέσματα και να χτίσουμε σερί νικών. Μπροστά μας είναι ο Ολυμπιακός και πλέον αυτό το παιχνίδι βλέπουμε".

Για το πώς περιμένει το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: "Θα είναι δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Εμείς πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι στον αγωνιστικό χώρο. Σεβόμαστε τον Ολυμπιακό, αλλά κοιτάζουμε τη δική μας δουλειά. Θα πάμε στην έδρα του αντιπάλου μας να διεκδικήσουμε το στόχο μας. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να προσέξουμε τις λεπτομέρειες. Να αποφύγουμε τα λάθη, γιατί στοιχίζουν".

Για το ότι ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που ασκεί πίεση στον αντίπαλο και για το τι πρέπει να κάνει ο Άρης για να ανταπεξέλθει: "Πράγματι, ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που ασκεί πίεση. Είναι μια ομάδα που παίζει με ένταση. Το σημαντικό είναι να έχουμε την ίδια ένταση. Επίσης, να βγάλουμε τα δικά μας ποιοτικά χαρακτηριστικά στο γήπεδο.

Επιπλέον, σημαντικό ρόλο θα παίξει η κατοχή της μπάλας. Είναι σημεία, που θα κρίνει αυτό το παιχνίδι. Ειδικά σε ό,τι αφορά στην κατοχή, έχουμε δείξει ότι αυτό το στοιχείο το έχουμε ως ομάδα. Πιστεύω ότι θα το δείξουμε και κόντρα στον Ολυμπιακό".

Για το πώς είναι η κατάσταση στη μεσαία γραμμή του Άρη. τώρα που πλέον υπάρχει πλειάδα παικτών, όπως ο Νταρίντα, ο Ετέμπο, αλλά και ο Ντουκουρέ: "Είναι καλό που υπάρχουν αυτοί οι παίκτες στη μεσαία γραμμή. Είναι καλό για μια ομάδα να έχει αυτή την ποιότητα στο συγκεκριμένο χώρο. Στα περισσότερα από τα τελευταία εννιά παιχνίδια πήραμε πολύ καλά αποτελέσματα, γιατί η ομάδα γενικώς έχει ποιότητα και επιλογές. Είναι πρόβλημα του προπονητή να επιλέγει τους καλύτερους".

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ