ΝΤΙΕΓΚΟ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ

Ντάλμα Μαραντόνα: "Δεν είναι δυνατόν να μην με αφήνουν να μπω στο γήπεδο του πατέρα μου"

Το στάδιο της Νάπολι, Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα
Το στάδιο της Νάπολι, Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα © 2020 ALESSANDRA TARANTINO / AP IMAGES

Η κόρη του Ντιέγκο Μαραντόνα, Ντάλμα, βρίσκεται στη Νάπολη για να γυρίσει ένα ντοκιμαντέρ για τον πατέρα της αλλά δεν της επετράπη η είσοδος στο γήπεδο της Νάπολι, που φέρει και το όνομα του θρύλου της Αργεντινής, με την ίδια να ξεσπάει.

Στη Νάπολη βρίσκεται η κόρη του Ντιέγκο Μαραντόνα, Ντάλμα, η οποία ταξίδεψε από την Αργεντινή στην Ιταλία την Τετάρτη (15/12) προκειμένου να γυρίσει ένα ντοκιμαντέρ προς τιμήν του πατέρα της και θρύλου του ποδοσφαίρου.

Ωστόσο, δεν της επετράπη η είσοδος στο γήπεδο της Νάπολι, το οποίο έπειτα από σύσταση του δημάρχου της πόλης τον Νοέμβριο του 2020 μετονομάστηκε από Σαν Πάολο σε Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, ως φόρο τιμής στον άνθρωπο που "αναγέννησε" την ιταλική ομάδα.

Συγκεκριμένα, το δημοτικό συμβούλιο της πόλης τής απαγόρευσε την είσοδο, καθώς δεν επιτρέπεται σε ξένους να εισέλθουν στο στάδιο κάθε Πέμπτη και Παρασκευή, ενώ δεν υπάρχει κανείς να την ξεναγήσει το Σαββατοκύριακο. Η ίδια ωστόσο ξέσπασε στη Repubblica, τονίζοντας: "Αφήστε με να μπω στο γήπεδο του πατέρα μου, μου φαίνεται απίστευτο να μην μπορώ να μπω στο στάδιο που φέρει το όνομά του".

Σύμφωνα μάλιστα, με το Calciomercato, θα μπορούσε να πάρει το "πράσινο" φως μετά τις 22 Δεκεμβρίου, αλλά έχει κλείσει ήδη πτήση για να επιστρέψει στην Αργεντινή πριν από τη συγκεκριμένη ημερομηνία.

TAGS ΝΤΙΕΓΚΟ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ ΝΑΠΟΛΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ