ΙΤΑΛΙΑ

Ντ'Αμίκο για Μπουφόν: "Θα τον βλέπετε στα γήπεδα μέχρι να ξαναφέρει την Πάρμα στην Serie A"

Η Ιταλίδα τηλεπαρουσιάστρια και σύζυγος του Τζανλουίτζι Μπουφόν, Ιλάρια Ντ'Αμίκο | 23 Αυγούστου 2007
Η Ιταλίδα τηλεπαρουσιάστρια και σύζυγος του Τζανλουίτζι Μπουφόν, Ιλάρια Ντ'Αμίκο | 23 Αυγούστου 2007 @2007 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Ξεκάθαρη ως προς το πότε θα σταματήσει την καριέρα του ο Τζανλουίτζι Μπουφόν εμφανίστηκε η Ιλάρια Ντ'Αμίκο, με τη σύζυγο του θρυλικού κίπερ να υποστηρίζει πως έχει ως "ιερή αποστολή" να επαναφέρει την Πάρμα στη μεγάλη κατηγορία της Ιταλίας.

Ο Τζανλουίτζι Μπουφόν διανύει το 44ο έτος της ηλικίας του και η φετινή σεζόν στην Πάρμα θα είναι η 27η στην επαγγελματική καριέρα του, με τον ίδιο να μην έχει πάντως σκέψεις αποχώρησης από το ποδόσφαιρο.

Αυτό το κατέστησε σαφές μέσω συνέντευξής της η σύντροφός του, Ιλάρια Ντ'Αμίκο, τονίζοντας πως ο μεγάλος στόχος του άλλοτε κίπερ των Γιουβέντους και Παρί είναι να οδηγήσει τους παρμέντσι στα μεγάλα σαλόνια του ιταλικού ποδοσφαίρου.

"Ο στόχος του είναι να παίξει ξανά στην Serie A με την Πάρμα. Και όσο δεν το καταφέρνει αυτό, τότε θα τον βλέπουμε στο γήπεδο. Οι εξετάσεις του και τα αποτελέσματά τους είναι εξαιρετικά, είναι απίθανος ακόμα.

Αν του πω να σταματήσει, τότε θα έκανα κακό στον αθλητή. Βλέπω ότι έχει πάθος και μου αρέσει αυτό, πριν από εκείνον τον τραυματισμό είχε κάνει μία από τις καλύτερες σεζόν στην πολύ μεγάλη καριέρα του.

Είναι ευχαρίστηση να τον βλέπω ικανοποιημένο και να συνεχίζει να βρίσκεται στο γήπεδο. Ο κόσμος τον αγαπά άπειρα και εκείνος το ανταποδίδει.

Είναι κάποιος που δεν διστάζει να λερώσει τα χέρια του στο χορτάρι, το έκανε πάντα για την ομάδα του", τόνισε η διάσημη Ιταλίδα παρουσιάστρια, για να συμπληρώσει με νόημα:

"Ο Τζίτζι παραμένει οπαδός του ποδοσφαίρου. Και το αποδεικνύει όχι μόνο με το γεγονός ότι δεν σκέφτεται καθόλου να σταματήσει. Παρακολουθεί οποιοδήποτε παιχνίδι της Serie A και φυσικά της Serie B. Σε αυτό το πάθος του καταφέρνει να βάζει στο κλίμα και τα μικρά παιδιά.

Ακόμα περισσότερο με αυτή τη μάχη για το πρωτάθλημα που θα κριθεί στον τελευταίο πόντο. Είναι κάτι που τον παθιάζει".

TAGS ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ