ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Νότιγχαμ: Παραχωρεί τον Οριέ στη Γαλατασαράι, έχει συμφωνήσει προφορικά με τερματοφύλακα

Νότιγχαμ: Παραχωρεί τον Οριέ στη Γαλατασαράι, έχει συμφωνήσει προφορικά με τερματοφύλακα
Ο Ματς Σελς με τη φανέλα της Μετς στο γαλλικό πρωτάθλημα @2023 AP IMAGES/DANIEL COLE

Ιδιαιτέρως ενεργή τις τελευταίες ώρες του μεταγραφικού παραθύρου είναι η Νότιγχαμ, καθώς η αγγλική ομάδα παραχωρεί τον Σερζ Οριέ στη Γαλατασαράι, ενώ βρίσκεται κοντά και στη μεταγραφή του Ματς Σελς για την ενίσχυση στη θέση του τερματοφύλακα.

Έντονη κινητικότητα επικρατεί τις τελευταίες ώρες στις τάξεις της Νότιγχαμ Φόρεστ. Ο αγγλικός σύλλογος ανακοίνωσε το βράδυ της Τετάρτης (31/1) την απόκτηση των Τζιοβάνι Ρέινα και Ροντρίγκο Ριμπέιρο, παραχωρώντας παράλληλα τον Ορέλ Μανγκαλά στη Λιόν.

Ωστόσο, οι προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ δεν σταματούν εδώ, αφού η Νότιγχαμ ήρθε σε συμφωνία με τη Γαλατασαράι για τη μεταγραφή του Σερζ Οριέ στην τουρκική ομάδα, την ώρα που εντείνει τις προσπάθειές της για την απόκτηση τερματοφύλακα, με τον Ματς Σελς της Μετς να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο.

Με τον 31χρονο έχει επέλθει προφορική συμφωνία, με το μόνο που μένει πλέον για να ταξιδέψει ο Βέλγος στην Αγγλία, προκειμένου να περάσει τα ιατρικά και να υπογράψει με τον σύλλογο της Premier League, είναι να τα βρουν οι ομάδες μεταξύ τους.

Τα ρεπορτάζ από το Νησί κάνουν λόγο για μια υπόθεση που είναι θέμα χρόνου να έχει θετική κατάληξη, με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο να αποκτά επιπλέον ανταγωνισμό για τα γάντια του βασικού πορτιέρε.

TAGS ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ