ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Νότιγχαμ: Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ παραιτήθηκε από τον ρόλο του αναλυτή διαιτησίας

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ
Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ INTIME SPORTS

Βραχύβιο αποδείχθηκε το μέλλον του Μαρκ Κλάτενμπεργκ στον ρόλο του αναλυτή διαιτησίας της Νότιγχαμ Φόρεστ, με τον πρώην αρχιδιαιτητή της Super League να παραιτείται των καθηκόντων του.

Λιγότερο από τρεις μήνες κράτησε η συνεργασία της Νότιγχαμ Φόρεστ με τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ, με τον πρώην αρχιδιαιτητή της Super League να έχει αναλάβει από τα μέσα Φεβρουαρίου τον ρόλο του αναλυτή διαιτησίας των "κόκκινων".

Σκοπός της πρόσληψης του Άγγλου ήταν να βοηθήσει τους παίκτες και το προσωπικό της ομάδας να κατανοήσουν καλύτερα τη λειτουργία του VAR και τον τρόπο με τον οποίο λαμβάνονται οι αποφάσεις στο Νησί.

Ο Άγγλος, σύμφωνα με την Daily Mail, παραιτήθηκε των καθηκόντων του, καθώς όπως παραδέχθηκε στο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας της Premier League, ο ρόλος του το τελευταίο διάστημα έγινε "περισσότερο εμπόδιο παρά βοηθητικός".

Κύκλοι εντός της Νότιγχαμ πιστεύουν ότι η κίνηση του συλλόγου να στελεχωθεί με έναν πρώην διαιτητή έχουν εξοργίσει την PGMOL, δυσαρέσκεια η οποία έχει αρνητικό αντίκτυπο στην ομάδα.

Την ίδια στιγμή, ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ εξετάζει το ενδεχόμενο να κινηθεί κατά βρετανικών μέσων μαζικής ενημέρωσης, τα οποία σύμφωνα με τον ίδιο, τον έχουν στοχοποιήσει αδίκως.

"Με αυτό τον τρόπο ανακοινώνω ότι δεν θα παρέχω πλέον υπηρεσίες ανάλυσης αγώνων στην ποδοσφαιρική ομάδα της Νότιγχαμ Φόρεστ. Από τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους, ήμουν υπερήφανος που το έκανα στο πλαίσιο μιας συμφωνίας συμβούλων μεταξύ της NFFC και της Referee Consultant Ltd", δήλωσε ο 49χρονος μετά το τέλος της συνεργασίας του με τον αγγλικό σύλλογο.

TAGS ΝΟΤΙΓΧΑΜ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ