ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Νότιγχαμ μεταγραφές: Πάει για το "μπαμ" με τον παγκόσμιο πρωταθλητή Μοντιέλ

Ο Γκονζάλο Μοντιέλ πανγηγυρίζει αφού σκόραρε στον αγώνα της Σεβίλλης με τη Ρόμα
Ο Γκονζάλο Μοντιέλ πανγηγυρίζει αφού σκόραρε στον αγώνα της Σεβίλλης με τη Ρόμα © 2023 DENES ERDOS / AP IMAGES

Ο Γκονσάλο Μοντιέλ είναι σύμφωνα με το Tyc Sports ο επόμενος μεταγραφικός στόχος της Νότιγχαμ, η οποία βρίσκεται ήδη σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον 26χρονο.

Μετά από μία ήττα και μία νίκη στην έναρξη της Premier League, η Νότιγχαμ συνεχίζει τον μεταγραφικό σχεδιασμό της κι ήδη είναι πολύ κοντά στον επόμενο παίκτη που θέλει να κάνει δικό της.

Αυτός είναι ο Γκονσάλο Μοντιέλ, σύμφωνα με δημοσίευμα του Tyc Sports, το οποίο αναφέρει ότι η αγγλική ομάδα βρίσκεται ήδη σε προχωρημένες συζητήσεις με τον διεθνή Αργεντινό αμυντικό.

Ο 26χρονος που αγωνίζεται στη Σεβίλλη είναι θετικός στο ενδεχόμενο αποχώρησής του, ενώ η Νότιγχαμ από τη μεριά της προσφέρει 15 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της.

Οι Ανδαλουσιανοί τον απέκτησαν το καλοκαίρι του 2021 αντί 11 εκατ. ευρώ από τη Ρίβερ Πλέιτ. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Μοντιέλ κατέγραψε 43 συμμετοχές σ' όλες τις διοργανώσεις, σημειώνοντας ένα γκολ και μοιράζοντας μία ασίστ.

Θυμίζουμε ότι ο νεαρός δεξιός μπακ ήταν εκείνος που σημείωσε το τελευταίο πέναλτι της εθνικής Αργεντινής στον τελικό με τη Γαλλία στο Μουντιάλ του Κατάρ τον περασμένο Δεκέμβριο, στέφοντας την αλμπισελέστε παγκόσμια πρωταθλήτρια.

TAGS ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE LA LIGA ΣΕΒΙΛΛΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ