ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Νότιγχαμ μεταγραφές: Κοντά στα 19 εκατ. ευρώ η νέα πρόταση στη Λίβερπουλ για τον Νέκο Γουίλιαμς

Ο Νέκο Γουίλιαμς της Λίβερπουλ σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Λέστερ για την Premier League 2021-2022 στο "Άνφιλντ", Λίβερπουλ | Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021
Ο Νέκο Γουίλιαμς της Λίβερπουλ σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Λέστερ για την Premier League 2021-2022 στο "Άνφιλντ", Λίβερπουλ | Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021 © 2022 JON SUPER/ASSOCIATED PRESS

Η Νότιγχαμ Φορέστ κατέθεσε νέα πρόταση στη Λίβερπουλ για την απόκτηση του Νέκο Γουίλιαμς, η οποία προσεγγίζει τα 19 εκατομμύρια ευρώ.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ επανέρχεται δυναμικά για την απόκτηση του Νέκο Γουίλιαμς από τη Λίβερπουλ, κατέθεσε νέα βελτιωμένη προσφορά για την απόκτηση του η οποία είναι κοντά στα 19 εκατομμύρια ευρώ, όπως αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ.

Ο Ουαλός ακραίος αμυντικός είναι στα ραντάρ της ομάδας του Στιβ Κούπερ από την έναρξη του καλοκαιρινιού μεταγραφικού παζαριού. Ο Γουίλιαμς στο δεύτερο μισό της σεζόν έπαιξε με τη Φούλαμ με την οποία πανηγύρισε την άνοδο των Λονδρέζων στην Championship, πραγματοποιώντας κάποιες εξαιρετικές εμφανίσεις.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γνωστοποιηθεί οι αξιώσεις της Λίβερπουλ για να τον παραχωρήσει, ωστόσο είναι πολύ πιθανό αυτή η πρόταση να γίνει αποδεκτή. Για τον ποδοσφαιριστή είχαν εκφράσει το ενδιαφέρον τους και οι Φούλαμ, Σαουθάμπτον και Αϊτνχόφεν.

TAGS ΝΟΤΙΓΧΑΜ PREMIER LEAGUE ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ