ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Νότιγχαμ μεταγραφές: Έκλεισε τον Χουάνγκ Ουί - Τζο της Μπορντό

Ο Χουάνγκ Ουί-Τζο με τη φανέλα της Μπορντό
Ο Χουάνγκ Ουί-Τζο με τη φανέλα της Μπορντό © 2020 MICHEL SPINGLER/AP IMAGES

Παίκτης της Νότιγχαμ πρέπει να θεωρείται ο Νοτιοκορεάτης Χούανγκ Ουί-Τζο, καθώς σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ, οι "reds" ήρθαν σε συμφωνία με την Μπορντό και θα καταβάλουν το ποσό των 4+1 εκατ. ευρώ.

Η Νότιγχαμ συνεχίζει τις προσθήκες της ενόψει της νέας σεζόν που μόλις άρχισε και σύμφωνα με πληροφορίες της L'Equipe, φαίνεται πως έχει έρθει σε συμφωνία με την Μπορντό για την απόκτηση του Χουάνγκ Ουί-Τζο.

Οι νεοφώτιστοι στην Premier League υπέβαλαν προσφορά 4 εκατ. ευρώ για τον 29χρονο Νοτιοκορεάτη επιθετικό και επιπλέον ένα εκατομμύριο με τη μορφή μπόνους, πρόταση που ο γαλλικός σύλλογος έχει αποδεχτεί.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα την περασμένη εβδομάδα η Γουλβς είχε καταθέσει προσφορά 3 εκατ. ευρώ, αλλά θεωρήθηκε ανεπαρκής και τελικά δεν προχώρησε η μεταγραφή του. Στο κυνήγι απόκτησής του βρέθηκε και η Φούλαμ, η οποία ενδιαφερόταν για την απόκτησή του, χωρίς όμως να καταθέτει επίσημη πρόταση στην ομάδα της Γαλλίας.

Ο 29χρονος επιθυμούσε την μετακόμισή του στην Αγγλία, καθώς η Μπορντό υποβιβάστηκε στη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας. Αποκτήθηκε το 2019 και συνολικά έχει 29 γκολ και επτά ασίστ σε 97 συμμετοχές του.

TAGS ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ