ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Νότιγχαμ μεταγραφές: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντένις

Νότιγχαμ μεταγραφές: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντένις
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΣΤΟ TWITTER

Κάτοικος "Σίτι Γκράουντ" είναι και επίσημα ο Εμάνουελ Ντένις, με την Νότιγχαμ να ανακοινώνει λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου την απόκτηση του Νιγηριανού διεθνούς επιθετικού για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Σε μία ακόμα μεταγραφή, Νο 13 το φετινό καλοκαίρι, προχώρησε λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου η Νότιγχαμ, με τους ρεντς να κάνουν δικό τους τον Εμάνουελ Ντένις, με τον οποίο υπέγραψαν συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Ο 24χρονος Νιγηριανός επιθετικός μέτρησε την περασμένη σεζόν 10 γκολ και 6 ασίστ σε 33 συμμετοχές στην Premier League με τη φανέλα της Γουότφορντ, με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, να αποκαλύπτει πως το κόστος του deal ανέρχεται σε ένα ποσό κοντά στα 23.500.000 ευρώ για την Νότιγχαμ.

"Ο δικός μας σούπερ αετός προσγειώθηκε", αναφέρει σε τιτίβισμά της η Φόρεστ, στο σχετικό video με το οποίο παρουσίασε το τελευταίο απόκτημα της ομάδας με τη νέα του φανέλα, με τον Ντένις να συναντάει μάλιστα στο "Σίτι Γκράουντ" και έναν συμπατριώτη του και συμπαίκτη του στην εθνική Νιγηρίας, τον Ταϊβό Αβονίγι, που αποκτήθηκε αυτό το καλοκαίρι από την Ουνιόν Βερολίνου.

TAGS ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ