ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Νότιγχαμ Φόρεστ: Στην Αγγλία ο Εσπίριτο Σάντο, επίκειται συμφωνία για να αναλάβει νέος προπονητής

Νότιγχαμ Φόρεστ: Στην Αγγλία ο Εσπίριτο Σάντο, επίκειται συμφωνία για να αναλάβει νέος προπονητής
Ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο κατά την περίοδο που αποτελούσε προπονητή της Τότεναμ @2023 AP IMAGES/ALASTAIR GRANT

Κοντά στην ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Νότιγχαμ Φόρεστ βρίσκεται ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο, καθώς ο Πορτογάλος τεχνικός βρίσκεται για Αγγλία, προκειμένου να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες.

Τη διάδοχη κατάσταση στην τεχνική της ηγεσία ετοιμάζει η Νότιγχαμ Φόρεστ, αφού είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί το διαζύγιο με τον άνθρωπο που την ανέβασε στην Premier League, Στιβ Κούπερ.

Πρώτος στη λίστα είναι ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο, με τις συζητήσεις να πηγαίνουν καλά και -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- να επίκειται συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο το πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα, καθώς αποκάλυψε ότι ο Πορτογάλος προπονητής βρίσκεται στο αεροπλάνο με προορισμό την Αγγλία.

Ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο ήταν μέχρι και τον περασμένο Νοέμβριο στον πάγκο της Αλ Ιτιχάντ, από την οποία και αποχώρησε μετά από 53 παιχνίδια στο τιμόνι του συλλόγου.

Στο παρελθόν έχει καθίσει στους πάγκους των Τότεναμ, Γουλβς, Πόρτο, Βαλένθια και Ρίο Άβε, ενώ υπήρξε προπονητής τερματοφυλάκων της Μάλαγα και του Παναθηναϊκού.

TAGS ΝΟΤΙΓΧΑΜ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ