ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Νότιγχαμ Φόρεστ: Διαπραγματεύεται με τη Μίλαν για τον Μπακαγιόκο, στα πλάνα της και ο Γκάρνερ

Ο Τιεμουέ Μπακαγιόκο με τη φανέλα της Μίλαν
Ο Τιεμουέ Μπακαγιόκο με τη φανέλα της Μίλαν © 2019 LUCA BRUNO/AP IMAGES

O Τιεμουέ Μπακαγιόκο είναι πιθανό να αποχωρήσει φέτος από την Μίλαν, με τη Νότιγχαμ να έχει ήδη δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του και να ξεκινά διαπραγματεύσεις για μία πιθανή συμφωνία. Στο στόχαστρο της Φόρεστ και ο Τζέιμς Γκάρνερ, ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν με μορφή δανεισμού από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ κινείται έντονα στο φετινό μεταγραφικό παζάρι, μετά την άνοδό της στη Premier League, και δείχνει να ενδιαφέρεται έντονα για την απόκτηση του Τιεμουέ Μπακαγιόκο από την Μίλαν.

Ο 27χρονος μέσος βρίσκεται στους ροσονέρι με τη μορφή δανεισμού από την Τσέλσι, ωστόσο η απογοητευτική του διαδρομή τη περσινή σεζόν δεν άφησε τα περιθώρια στον Στέφανο Πιόλι να τον υπολογίζει και τη νέα σεζόν.

Σύμφωνα μάλιστα με το CalcioMercato, η διοίκηση των πρωταθλητών Ιταλίας σκέφτεται να τερματίσει πρόωρα τον δανεισμό του Γάλλου και έχει αρχίζει διαπραγματεύσεις με τους reds για πιθανή επιστροφή του στην Αγγλία. Στις διαπραγματεύσεις φυσικά εντάσσεται και η Τσέλσι, καθώς θα πρέπει να κάνει αποδεκτή την πρόταση της Νότιγχαμ, καθώς ο Μπακαγιόκο δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους "μπλε" ως το καλοκαίρι του 2024.

Ο Μπακαγιόκο μέτρησε μόλις 18 συμμετοχές κατά την περυσινή περίοδο.

Εν τω μεταξύ, αγγλικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Νότιγχαμ για την απόκτηση και του Άγγλου Τζέιμς Γκάρνερ, ο οποίος αγωνιζόταν ως δανεικός στην ομάδα τη σεζόν 2020/21 και 2021/22 και δεν υπολογίζεται από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μάλιστα, οι κόκκινοι διάβολοι έχουν βάλει πωλητήριο στον 21χρονο μέσο σ' ένα ποσό που περιστρέφεται γύρω από τα 20 εκατ ευρώ.

Ο Γκάρνερ έχει συμβόλαιο σε ισχύ μέχρι το 2024, ενώ τη περσινή σεζόν με τους reds είχε συνολικά τέσσερα γκολ και δέκα ασίστ σε 48 εμφανίσεις.

TAGS ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΜΙΛΑΝ ΤΣΕΛΣΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΙΤΑΛΙΑ PREMIER LEAGUE SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ