ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Νότιγχαμ: Έτοιμη να προσφέρει 23,5 εκατ. ευρώ για τον Γκιμπς-Γουάιτ, σύμφωνα με τη "Nottingham Post"

Ο Μόργκαν Γκιμπς-Γουάιτ με τη φανέλα της Γουλβς σε ματς κόντρα στην Μπράιτον | 9 Μαΐου 2021
Ο Μόργκαν Γκιμπς-Γουάιτ με τη φανέλα της Γουλβς σε ματς κόντρα στην Μπράιτον | 9 Μαΐου 2021 @2021 TIM KEETON/POOL VIA AP IMAGES

Η Νότιγχαμ έχει στόχο την ποιοτική ενίσχυσή της ενόψει της συμμετοχής της στη νέα Premier League, με την "Nottingham Post" να αναφέρει πως ένας εκ των πρώτων στόχων της είναι ο Μόργκαν Γκιμπς-Γουάιτ της Γουλβς που γνωρίζει άριστα ο Στιβ Κούπερ.

Μετά από 23 χρόνια αναμονής η Νότιγχαμ εξασφάλισε την πολυπόθητη άνοδό της στην Premier League επικρατώντας με σκορ 1-0 της Χάντερσφιλντ στον τελικό των playoffs ανόδου της Championship και ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε πολύ νωρίς το σύνθημα για την επόμενη ημέρα.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και ιδιοκτήτης των ρεντς κατέστησε σαφές με τις πρώτες του δημόσιες τοποθετήσεις πως επιθυμία των ανθρώπων της Φόρεστ είναι να φτιάξουν μία ομάδα "που θα μπορεί να τους ανταγωνιστεί όλους στην Premier League", και δεν αποκλείεται οι πρώτες κινήσεις να λάβουν χώρα πολύ σύντομα.

Όπως αναφέρει με σημερινό της δημοσίευμα η τοπική εφημερίδα "Nottingham Post", οι κόκκινοι του Νότιγχαμ εμφανίζονται διατειθειμένοι να προσφέρουν το ποσό των 20 εκατομμυρίων λιρών (ήτοι 23,5 εκατ.ευρώ) για να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Μόργκαν Γκιμπς-Γουάιτ, με τον Άγγλο επιτελικό μέσο της Γουλβς να είναι όμως στο ραντάρ και μίας ακόμα ομάδας της μεγάλης κατηγορίας, της Σαουθάμπτον.

"Ο 22χρονος τα πήγε πολύ καλά τη φετινή σεζόν του δανεισμού του στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και δεν αποκλείεται τώρα να μετακομίσει με κανονική μεταγραφή στο Σίτι Γκράουντ.

Ο Γκιμπς-Γουάιτ έχει συνεργαστεί με τον προπονητή της Νότιγχαμ, Στιβ Κούπερ, τόσο στην Σουόνσι όσο και στην Κ-17 της εθνικής Αγγλίας και ο Κούπερ εμφανίζεται ζεστός να συνεργαστεί για μία ακόμα φορά με τον νεαρό επιτελικό μέσο", τονίζεται στο σχετικό άρθρο, που προσθέτει τα ακόλουθα:

"Η Γουλβς έχει την επιθυμία να κρατήσει στο Μολινό τον Γκιμπς-Γουάιτ και θέλει να υπογράψει νέο συμβόλαιο μαζί του, όμως υπάρχουν αμφιβολίες για το αν θα επιστρέψει ή όχι.

Ίσως αισθάνεται πως αν πάει αλλού θα αυξήσει τις πιθανότητές του για να έχει περισσότερες συμμετοχές μετά από δύο σερί σεζόν ως δανεικός.

Αντιμετώπισε την Φόρεστ στα ημιτελικά των playoffs ανόδου ως μέλος της Σέφιλντ και αυτή τη στιγμή οι ρεντς μπορούν, με τα χρήματα που θα κερδίσουν από την άνοδο, να φουλάρουν για την απόκτησή του.

Έντονο ενδιαφέρον για τον παίκτη έχει δείξει ωστόσο και η Σαουθάμπτον, με ρεπορτάζ να αναφέρουν πως και εκείνη είναι έτοιμη να προσφέρει 20 εκατομμύρια λίρες για την απόκτησή του".

TAGS ΝΟΤΙΓΧΑΜ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΟΥΛΒΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ