ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

“Noσοκομείο” με 10 τραυματίες η Μ. Γιουνάιτεντ, ο Σόλσκιερ ρωτήθηκε αν θα παίξει κόντρα στην Πάλας!

Manchester United manager Ole Gunnar Solskjaer reacts during the English Premier League soccer match between Manchester United and Liverpool at Old Trafford stadium in Manchester, England, Sunday, Feb. 24, 2019. (AP Photo/Jon Super) AP Photo/Jon Super

Το ντέρμπι κόντρα στην Λίβερπουλ μετέτρεψε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε... νοσοκομείο, σε τέτοιο μάλιστα βαθμό ώστε να γίνει ερώτηση στον Σόλσκιερ αν σκέφτεται να παίξει εκείνος κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν θυμίζει αυτή την περίοδο ποδοσφαιρική ομάδα αλλά πτέρυγα νοσοκομείου! Ίσως υπερβολική η πρόταση όμως αρκετά περιγραφική για να καταλάβει κανείς την άβολη θέση στην οποία βρίσκεται εδώ και δύο 24ωρα ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Στο κυριακάτικο ντέρμπι με την Λίβερπουλ (0-0) που έγινε στο “Ολντ Τράφορντ” υποχρεώθηκε να κάνει και τις τρεις αλλαγές του πριν κλείσει το ημίχρονο λόγω των τραυματιών των Ερέρα, Μάτα και Λίνγκαρντ (αποχώρησε μόλις 18 λεπτά μετά την είσοδό του στο παιχνίδι) και να παίζει με τραυματία τον Ράσφορντ για σχεδόν 70 λεπτά, όμως ο εφιάλτης δεν έχει τελειώσει για τον Νορβηγό.

Και αυτό γιατί ακολουθεί ματς με την Κρίσταλ Πάλας στο Λονδίνο για την εμβόλιμη 28η αγωνιστική την ερχόμενη Τετάρτη (27/2) και σε αυτό το ματς η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα στερηθεί των υπηρεσιών 10 ποδοσφαιριστών της που έχουν πέσει θύματα τραυματισμών.

Εκτός μάχης έχουν τεθεί επισήμως οι Λίνγκαρντ, Μαρσιάλ, Ράσφορντ, Βαλένσια, Νταρμιάν, Τζόουνς, Μάτιτς, Ερέρα, Μάτα και Γκρίνγουντ, με τον Σόλσκιερ να καλεί -μέσω της συνέντευξης Τύπου της Τρίτης- τα “πρώτα βιολιά” της ομάδας του, μεταξύ των οποίων οι Λουκακού και Αλέξις Σάντσες, να βγουν και να δείξουν την αξία τους.

Όσο για το αν του έχει περάσει από το μυαλό η σκέψη να φορέσει ξανά σορτς και φανέλα και να μπει στο γήπεδο για να καλύψει το κενό κάποιου τραυματία, ο Νορβηγός ήταν αποστομωτικός: “Δεν νομίζω ότι το πρόβλημα είναι η ηλικία, το πρόβλημα είναι ο βαθμός της φυσικής μου κατάστασης”.

Οι Μάτα, Ερέρα και Λίνγκαρντ αποχωρούν τραυματίες στο ντέρμπι με την Λίβερπουλ:

Manchester United's Ander Herrera sits on the pitch before walking off injured during the English Premier League soccer match between Manchester United and Liverpool at Old Trafford stadium in Manchester, England, Sunday, Feb. 24, 2019. (AP Photo/Jon Super) AP Photo/Jon Super

Manchester United's Juan Mata walks off injured during the English Premier League soccer match between Manchester United and Liverpool at Old Trafford stadium in Manchester, England, Sunday, Feb. 24, 2019. (AP Photo/Jon Super) AP Photo/Jon Super

Manchester United's Jesse Lingard lays on the pitch after getting injured during the English Premier League soccer match between Manchester United and Liverpool at Old Trafford stadium in Manchester, England, Sunday, Feb. 24, 2019. (AP Photo/Jon Super) AP Photo/Jon Super

Photo Credits: AP Photo/Jon Super

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ