ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νοσοκομείο η Άρσεναλ, πρόβλημα και με Μιχιταριάν που μένει έξι εβδομάδες εκτός

Chelsea's Jorginho fights for the ball with Arsenal's Henrikh Mkhitaryan, left, during the English Premier League soccer match between Chelsea and Arsenal at Stamford bridge stadium in London, Saturday, Aug. 18, 2018. (AP Photo/Tim Ireland)
Chelsea's Jorginho fights for the ball with Arsenal's Henrikh Mkhitaryan, left, during the English Premier League soccer match between Chelsea and Arsenal at Stamford bridge stadium in London, Saturday, Aug. 18, 2018. (AP Photo/Tim Ireland) AP PHOTO/TIM IRELAND

Με αρκετές απουσίες θα αγωνιστεί την Τετάρτη κόντρα στην Μπράιτον η Άρσεναλ με τον Μιχιταριάν να μένει εκτός αγωνιστικής δράσης για ενάμιση μήνα.

Σταματημό δεν έχουν τα προβλήματα τραυματισμών στην Άρσεναλ με τον Μιχιταριάν να είναι ο τελευταίος που μπήκε στη σχετική λίστα μένοντας εκτός για ενάμιση μήνα.

Οι "κανονιέρηδες" θα αντιμετωπίσουν την Τετάρτη την Μπράιτον με τον Ουνάι Έμερι να έχει να αντιμετωπίσει μια σειρά από απουσίες και ιδίως στην αμυντική του γραμμή. Εκτός παραμένουν οι Τσάκα, Λιχστάινερ, Χόλντινγκ, Μπεγιερίν και ο Μαυροπάνος ενώ εκτός είναι και ο Μονρεάλ.

Ο Έμερι θα στηριχθεί στον Κοσιελνί ο οποίος έχει επιστρέψει μετά από επτά μήνες απουσίας και φυσικά και στον Παπασταθόπουλο.

Όσο για τον Μιχιταριάν που έχει έναν τραυματισμό στο δεξί πόδι θα χάσει σίγουρα εκτός του αγώνα με την Μπράιτον και τα παιχνίδια της Premier League κόντρα σε Λίβερπουλ, Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι.

PHOTO CREDITS: AP Photo/Tim Ireland

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ