ΝΟΡΙΤΣ

Νόριτς: Θέλει να πλαισιώσει τον Γιαννούλη με τον Μπράντον Γουίλιαμς

Ο Μπράντον Γουίλιαμς κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Ο Μπράντον Γουίλιαμς κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ © 2021 MICHAEL REAGAN / POOL GETTY / AP IMAGES

Η Νόριτς είναι σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτηση του 20χρονου αριστερού μπακ, Μπράντον Γουίλιαμς, με τη μορφή δανεισμού.

Η Νόριτς θέλει να ενισχύει το αριστερό άκρο της άμυνάς της, όπου αγωνίζεται βασικός ο Δημήτρης Γιαννούλης, με τον 20χρονο αριστερό μπακ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μπράντον Γουίλιαμς, με τη μορφή δανεισμού, σύμφωνα με το Sky Sports.

Ο Ντάνιελ Φάρκε έχει στο ρόστερ του δύο καθαρόαιμους αριστεροπόδαρους ακραίους αμυντικούς, τον Γιαννούλη και τον 23χρονο Σόρενσεν, επομένως ο Γερμανός τεχνικός θα ήθελε να έχει έναν ακόμα ποδοσφαιριστή στη συγκεκριμένη θέση.

Ο Γουίλιαμς είναι προϊόν των ακαδημιών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχοντας αγωνιστεί 50 φορές σε όλες τις διοργανώσεις με τους "κόκκινους διαβόλους".

Για τον 20χρονο Άγγλο αμυντικό είχαν ενδιαφερθεί στο παρελθόν και οι Νιούκαστλ και Σαουθάμπτον να τον αποκτήσουν ως δανεικό, ωστόσο ο Σόλσκιερ αρνήθηκε να τον παραχωρήσει, καθώς τον υπολόγιζε. Έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί και στο δεξί άκρο της άμυνας, καθώς είχε καταγράψει 10 συμμετοχές και σε αυτή τη θέση (28 ως αριστερό μπακ και 4 ως αριστερός μέσος).

TAGS ΝΟΡΙΤΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ