ΝΟΡΙΤΣ

Νόριτς: Προφορική συμφωνία με Ντιν Σμιθ

Ο Ντιν Σμιθ ως προπονητής της Άστον Βίλα
Ο Ντιν Σμιθ ως προπονητής της Άστον Βίλα © 2021 FRANK AUGSTEIN / AP IMAGES

Η Νόριτς ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον Ντιν Σμιθ, προκειμένου ο 50χρονος Άγγλος τεχνικός να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των καναρινιών για τα επόμενα 2.5 χρόνια.

Ο Ντιν Σμιθ θα είναι τελικά ο διάδοχος του Ντάνιελ Φάρκε στη Νόριτς, καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα του "Athletic" οι δύο πλευρές ήρθαν σε προφορική συμφωνία, προκειμένου ο 50χρονος Άγγλος τεχνικός να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των καναρινιών, του Χρήστου Τζόλη και του Δημήτρη Γιαννούλη.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε συμβόλαιο για τα επόμενα 2.5 χρόνια. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Νόριτς επικοινώνησε κατευθείαν μαζί του, μόλις ανακοινώθηκε το διαζύγιο με την Άστον Βίλα.

Άλλες πηγές υποστήριξαν ότι πρώτος στόχος της Νόριτς ήταν ο Φρανκ Λάμπαρντ, ωστόσο ο πρώην τεχνικός της Τσέλσι δεν αποδέχθηκε την πρόταση των ουραγών της Premier League. Βέβαια το Athletic διαψεύδει ότι οι δύο πηγές ήρθαν σε επαφή.

Προηγούμενες δουλείες του Σμιθ πριν την Άστον Βίλα ήταν η Μπρέντφορντ με τη Γουάλσαλ, στην οποία εργάστηκε και ως βοηθός προπονητή.

TAGS ΝΟΡΙΤΣ PREMIER LEAGUE ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΖΟΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ THE PREMIER GREEKS ΑΓΓΛΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ