ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ

"Νόμιμη η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου"

"Νόμιμη η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου"

Ο Ολυμπιακός Βόλου με ανακοίνωση που εξέδωσε, ενημέρωσε για το μετοχολόγιο της ΠΑΕ, ενώ την Τετάρτη παρουσιάζει το νέο Δ.Σ.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου με ανακοίνωση που εξέδωσε την Τρίτη, έκανε γνωστά κάποια πράγματα για το μετοχολόγιο του συλλόγου, τονίζοντας πως είναι νόμιμο.

Παράλληλα, με άλλη ανακοίνωση έκανε γνωστό πως την Τετάρτη θα παρουσιαστεί το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας.

Η ανακοίνωση αναφέρει: " Για τη σωστή ενημέρωση και πλήρη διαφώτιση των πάντων και προς αποφυγή παρερμηνειών και ψευδούς πληροφόρησης παραθέτουμε τα κάτωθι:

1. Το μετοχολόγιο της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ παραμένει το αυτό, όσον αφορά τον κάτοχο του πλειοψηφικού πακέτου από το 2008 και μετά.

2. Από το 2009 ο μεγαλομέτοχος έχει λάβει την ειδική άδεια Μετόχου από την ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, σύμφωνα με τις επιταγές του αθλητικού νόμου 2725 όπως ισχύει σήμερα.

3. Τέλος, όλες οι συνελεύσεις καταστατικές και έκτακτες έχουν δημοσιευτεί νομίμως στο ΦΕΚ, αφού προηγουμένως έχουν εγκριθεί τόσο όσο προς το σκοπό τους όσο και προς τη μετοχική τους σύνθεση από την ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ.

Ως εκ τούτου παρέλκει η οποιαδήποτε αμφισβήτηση αναφορικά με τη νομιμότητα, καθαρότητα και διαφάνεια της μετοχικής σύνθεσης της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937, όταν μάλιστα και όλες οι επιμέρους μέχρι σήμερα αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου έχουν ελεγχθεί και εγκριθεί τόσο από την ΕΕΑ όσο και από το Υπουργείο Ανάπτυξης".

Η ανακοίνωση για το νέο Δ.Σ. τονίζει: " Η παρουσίαση του νέου Δ. Σ. της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011, στις 13:00, στο ξενοδοχείο Valis, στην Αγριά Βόλου".

Τέλος η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου με ανακοίνωση εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στον πρόεδρο της ΠΑΕ Εργοτέλης, Απόστολο Παπουτσάκη για τον θάνατο του πατέρα του. " Σύσσωμη η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ, διοίκηση, ποδοσφαιρικό τμήμα και τεχνική ηγεσία εκφράζει τα πιο θερμά της συλλυπητήρια στον πρόεδρο της ΠΑΕ Διεθνής Ένωση Εργοτέλη, Απόστολο Παπουτσάκη και στην οικογένειά του για το χαμό του πατέρα του, Δημήτρη".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ