ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Νοκ άουτ ο Κουτρουμάνος

Νοκ άουτ ο Κουτρουμάνος
INTIME SPORTS

Άτυχος στάθηκε ο Δημήτρης Κουτρουμάνος που τραυματίστηκε στο ματς με τον Άρη, καθώς υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και τέθηκε νοκ άουτ για το υπόλοιπο της σεζόν

Η ατυχία χτύπησε την πόρτα του Δημήτρη Κουτρουμάνου, ο οποίος τραυματίστηκε στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Άρη.

Ο αμυντικός του Παναιτωλικού, μετά τις εξετάσεις που υποβλήθηκε, διαπιστώθηκε πως υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο δεξί γόνατο και έτσι θα μείνει εκτός δράσης για τους επόμενους 4 με 5 μήνες.

Από εκεί και πέρα, οι παίκτες του Μπάμπη Τεννέ προπονήθηκαν την Δευτέρα (19/12) στο EMILEON SportCenter. Το πρόγραμμα περιελάμβανε αποθεραπεία για όσους αγωνίστηκαν στο ματς με τον Άρη και παιχνίδια με μπάλα για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές.

Η προπόνηση της Τρίτης (20/12) θα γίνει στις 12 το μεσημέρι και μετά η αποστολή θα αναχωρήσει για τη Λάρισα, όπου την Τετάρτη ο Παναιτωλικός αντιμετωπίζει την ΑΕΛ για την 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Τέλος, επίσκεψη στο Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Αγωγής και Αποκατάστασης "Παναγία Ελεούσα" πραγματοποίησε την Δευτέρα (19/12) ο Παναιτωλικός.

Ποδοσφαιριστές, μέλη του τεχνικού επιτελείου και εκπρόσωποι του Διοικητικού της ΠΑΕ, έτυχαν θερμής υποδοχής από τα παιδιά και τα στελέχη του Εργαστηρίου και θαύμασαν το σημαντικό έργο που παράγει.

Οι ποδοσφαιριστές έδωσαν δώρα και ευχήθηκαν καλές γιορτές, ενώ οι μαθητές του Εργαστηρίου ανταπέδωσαν δωρίζοντας δικές τους κατασκευές.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ