LIGUE 1

Νις - Μονακό 0-1: Ο Εμπολό άλωσε τη Νίκαια

Οι παίκτες της Μονακό πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Νις για τη Ligue 1 2022-2023 στην "Άλιαντς Ριβιέρα", Νίκαια | Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2022
Οι παίκτες της Μονακό πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Νις για τη Ligue 1 2022-2023 στην "Άλιαντς Ριβιέρα", Νίκαια | Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2022 © 2022 DANIEL COLE/ASSOCIATED PRESS

Η Μονακό πήρε σπουδαία νίκη με 1-0 στην έδρα της Νις και ξέφευγε από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας στη Ligue 1.

Νις και Μονακό ήταν ισόβαθμες και πολύ χαμηλά στη βαθμολογία της Ligue 1, με συνέπεια ο αγώνας στην "Άλιαντς Ριβιέρα" να έχει μεγάλη σημασία. Η νίκη 1-0 των Μονεγάσκων τους εκτοξεύσει στην 9η θέση και αφήνει τους Νικαιώτες στη ζώνη του υποβιβασμού.

Ο αγώνας ήταν αρκετά αμφίρροπος, με πρωταγωνιστές τους δύο τερματοφύλακες, Κάσπερ Σμάιχελ και Αλεξάντερ Νίμπελ, να εξελίσσονται σε πρωταγωνιστές. Ο Γερμανός είχε περισσότερη δουλειά στο 1ο ημίχρονο, παρότι η Μονακό κυριάρχησε και είχε την κατοχή της μπάλας.

Ο Δανός είχε περισσότερη δουλειά στο 2ο μέρος, κάνοντας ορισμένες πολύ δύσκολες επεμβάσεις. Δεν τα κατάφερε στο 69ο λεπτό, όταν ο Μπριλ Εμπολό από κοντά άνοιξε το σκορ με κεφαλιά. Οι φιλοξενούμενοι κράτησαν σχετικά άνετα το προβάδισμα στα εναπομείναντα λεπτά και πήραν το "τρίποντο".

Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία της Ligue 1

Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής

TAGS LIGUE 1 ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΟΝΑΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ