ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ

Νιούκαστλ: Θετικός ο Φονσέκα να αναλάβει τις "καρακάξες"

Ο Πάολο Φονσέκα δίνει οδηγίες στους παίκτες του στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Ρόμα για το Europa League.
Ο Πάολο Φονσέκα δίνει οδηγίες στους παίκτες του στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Ρόμα © 2021 JON SUPER/ASSOCIATED PRESS

Η Νιούκαστλ, μετά το τέλος της συνεργασίας της με τον Στιβ Μπρους, αναζητά τον προπονητή που θα στηρίξει το πρότζεκτ της νέας διοίκησης του συλλόγου, με τον Πάουλο Φονσέκα να είναι ένας από τους υποψήφιους διαδόχους του Άγγλου κόουτς.

Ο Στιβ Μπρους αποχώρησε από τον πάγκο της Νιούκαστλ το πρωί της Τετάρτης (20/10), με τον αγγλικό σύλλογο να ανακοινώνει το πρόωρο τέλος στη συνεργασία τους, έπειτα από δύο χρόνια παρουσίας του 60χρονου κόουτς στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο "χωρισμός" έμοιαζε προδιαγεγραμμένος από τη στιγμή που την ομάδα εξαγόρασε fund από τη Σαουδική Αραβία. Η νέα διοίκηση του συλλόγου έχει ήδη αρκετά ονόματα που εξετάζει στη λίστα της, ωστόσο δεν βιάζεται να κάνει βιαστικές κινήσεις. Αντίθετα, θέλει να εξετάσει προσεκτικά όλες τις περιπτώσεις που έχει στην "ατζέντα" της και στη συνέχεια να καταλήξει στον αντικαταστάτη του Μπρους.

Σύμφωνα με τον έγκριτο Ιταλό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η απόφαση της ομάδας θα πάρει λίγες ημέρες, ενώ το νέο όνομα που προστέθηκε στη λίστα των Σαουδάραβων είναι του Πάουλο Φονσέκα. Όπως αναφέρει συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να αναλάβει τη Νιούκαστλ.

TAGS ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ