ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ

Νιούκαστλ: Συμφώνησε με τον Σβεν Μπότμαν για συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας

Ο Σβεν Μπότμαν επιτηρεί τον Εμπαπέ
Ο Σβεν Μπότμαν επιτηρεί τον Εμπαπέ @ 2022 MICHEL SPINGLER / AP IMAGES

Η Νιούκαστλ ολοκληρώνει μια πολύ σημαντική μεταγραφή, καθώς ήρθε σε συμφωνία (και) με τον Σβεν Μπότμαν για συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας. Τη Δεύτερα (27/06) θα ταξιδέψει στην Αγγλία για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του.

Η Νιούκαστλ προχωρά τη μεταγραφή του Σβεν Μπότμαν από τη Λιλ, καθώς ήρθε σε συμφωνία και με τον 22χρονο Ολλανδό στόπερ για συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2027, όπως αναφέρει η ολλανδική Telegraaf.

Ο Μπότμαν συμφώνησε για συμβόλαιο τεσσάρων ετών με τις "καρακάξες", ενώ οι λιλουά θα βάλουν στα ταμεία τους 38 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτησή του. Για τον διεθνή στόπερ είχε ενδιαφερθεί και η Μίλαν, ωστόσο οι ροσονέρι δεν ήθελαν να δώσουν αυτά τα χρήματα στους Γάλλους και έτσι παρά την επιθυμία του Μπότμαν να πάει στους πρωταθλητές Ιταλίας, καταλήγει τελικά στη Νιούκαστλ.

Ο Μπότμαν θα ταξιδέψει στο Νησί την προσεχή Δευτέρα, προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και ύστερα να υπογράψει το συμβόλαιό του. Την περσινή σεζόν με τη Λιλ έπαιξε 32 φορές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας απολογισμό τρία γκολ και μία ασίστ. Η Λιλ τον απέκτησε το καλοκαίρι του 2020 από τον Άγιαξ, έναντι οκτώ εκατομμυρίων ευρώ.

TAGS ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LIGUE 1 ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ