ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ

Νιούκαστλ: Ο Νάγκελσμαν μπήκε στη λίστα των καρακάξων

Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν στην αναμέτρηση της Μπάγερν με την Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νόου
Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν στην αναμέτρηση της Μπάγερν με την Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νόου 2022 AP PHOTO/JOAN MONFORT

Η Νιούκαστλ φτιάχνει ήδη τη λίστα της με υποψήφιους προπονητές σε περίπτωση αποχώρησης του Έντι Χάουι το καλοκαίρι, με γερμανικά μέσα να αποκαλύπτουν πως ψηλά σε αυτήν βρίσκεται πλέον ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν.

Η αρχή της σεζόν βρήκε την Νιούκαστλ να μπαίνει φουριόζα στο πρωτάθλημα και να διεκδικεί εισιτήριο για την τετράδα και το νέο Champions League όμως η συνέχεια την βρήκε να υποχωρεί, χτυπημένη και από τραυματισμούς, για να βρεθεί δώδεκα αγωνιστικές πριν το φινάλε στη μέση της βαθμολογίας.

Το γεγονός αυτό έχει κάνει ακόμη και τον Έντι Χάουι να αισθάνεται ανασφάλεια για το μέλλον του στον πάγκο και ενώ έμοιαζε πριν λίγους μήνες ακλόνητος σε αυτόν, με γερμανικά μέσα να αποκαλύπτουν μάλιστα πως οι καρακάξες "ψάχνονται" για τον αντικαταστάτη του.

Σύμφωνα μάλιστα με την "Bild", ένας προπονητής που ενδιαφέρει πολύ την ομάδα της βορειοανατολικής Αγγλίας είναι ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν, με τον Κρίστιαν Φαλκ να αποκαλύπτει πως "ο προπονητής της εθνικής Γερμανίας δεν έχει αποφασίσει ακόμη αν θέλει να επιστρέψει στους πάγκους συλλόγων ή να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Μάνσαφτ".

TAGS ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ