NOVA NEWS

Νιούκαστλ: Απώλεια για τις καρακάξες, νοκ-άουτ για δύο μήνες ο Ίσακ

image
Ο Αλεξάντερ Ίσακ με τη φανέλα της Νιούκαστλ κόντρα στη Λίβερπουλ
Ο Αλεξάντερ Ίσακ με τη φανέλα της Νιούκαστλ κόντρα στη Λίβερπουλ © 2022 JON SUPER / AP IMAGES

Μεγάλο πλήγμα για τη Νιούκαστλ, με τον Αλεξάντερ Ίσακ, ο οποίος αποτέλεσε το περασμένο καλοκαίρι μεταγραφή-ρεκόρ στην ιστορία της, να τραυματίζεται στον μηρό και να τίθεται εκτός δράσης για το ερχόμενο δίμηνο.

Ο Αλεξάντερ Ίσακ συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τον τραυματισμό στον μηρό, ο οποίος δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί στα τελευταία τρία παιχνίδια της Νιούκαστλ στην Premier League.

Ωστόσο, το διάστημα αποχής του Σουηδού στράικερ προβλέπεται μεγάλο, αφού σύμφωνα με όσα δήλωσε ο προπονητής της ομάδας, Έντι Χάουι, ο 23χρονος είναι πολύ δύσκολο να επιστρέψει στη δράση με τις καρακάξες πριν από την ολοκλήρωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ, στις 18 Δεκεμβρίου.

"Δεν πιστεύουμε ότι θα δούμε τον Άλεξ να επιστρέφει πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο. Δυστυχώς είχε έναν τραυματισμό στον μηρό του. Ήταν πολύ άσχημο γι' αυτόν, καθώς είναι ένας νέος παίκτης σε ένα νέο πρωτάθλημα.

Ήταν απογοητευτικό για εκείνον γιατί ένιωθε πολύ καλά και δούλευε σκληρά για να είναι σε φόρμα. Είναι πραγματικά κρίμα γιατί θέλει απεγνωσμένα να αφήσει το στίγμα του εδώ, αλλά είναι νέος, έχει πολύ μέλλον μπροστά του, οπότε πρέπει να τον προστατεύσουμε και να βεβαιωθούμε ότι θα επιστρέψει σωστά", ήταν τα λόγια του Χάουι.

Ως εκ τούτου, η Νιούκαστλ θα στερηθεί τις υπηρεσίες της μεταγραφής-ρεκόρ στην ιστορίας της. Θυμίζουμε ότι τα 70 εκατ. ευρώ που προσέφερε η Νιούκαστλ στην Σοσιεδάδ, έκαναν τον Ίσακ την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της αγγλικής ομάδας.

Μέχρι τότε η πιο ακριβή μεταγραφή είναι ο Ζοέλιντον με 44 εκατ. ευρώ.

Eίμαστε όλοι φίλαθλοι της ΕΟΝ! Γιατί έχει όλες τις μεγάλες αθλητικές στιγμές. Premier League, μεγάλες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, συναρπαστικούς αγώνες της Super League, επικές αναμετρήσεις της Euroleague αλλά και κορυφαία τουρνουά! Δες τα όλα με τα προγράμματα ΕΟΝ+ στη Nova

TAGS NOVA NEWS PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ