ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ

Νιούκαστλ: Έκανε δικό της τον Μπαρνς με 45 εκατ. ευρώ

Νιούκαστλ: Έκανε δικό της τον Μπαρνς με 45 εκατ. ευρώ
PRINT SCREEN

Ο Χάρβεϊ Μπαρνς αποτελεί το τρίτο θερινό απόκτημα της Νιούκαστλ, με τις καρακάξες να δίνουν τα χέρια με την Λέστερ έναντι 45 εκατομμυρίων ευρώ και να υπογράφουν μαζί του πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Μετά από τους Γιανκούμπα Μίντεχ και Σάντρο Τονάλι, ο Χάρβεϊ Μπαρνς συνιστά την τρίτη προσθήκη για την Νιούκαστλ στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, με την ομάδα του Έντι Χάουι να βρίσκει τη χρυσή τομή με την Λέστερ στα 45 εκατομμύρια ευρώ και να υπογράφει μαζί του συμβόλαιο διάρκειας πέντε ετών.

"Είναι ένας εκπληκτικός σύλλογος και για μένα είναι μία τεράστια ευκαιρία να έρθω σε μία επιτυχημένη ομάδα που κάνει πράγματα συναρπαστικά.

Είναι όνειρο για κάθε επιθετικό να έρχομαι σε μία τέτοια ομάδα", τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ο 25χρονος Άγγλος εξτρέμ, ο οποίος την περασμένη σεζόν ναι μεν γεύτηκε το πικρό ποτήρι του υποβιβασμού με την Λέστερ ωστόσο ο ίδιος ήταν ο κορυφαίος σκόρερ για τις αλεπούδες με 13 γκολ.

"Ο Χάρβεϊ είναι ένα εξαιρετικό ταλέντο τον οποίο θαύμαζα για μεγάλο διάστημα, οπότε είμαι ικανοποιημένος που τον υποδέχομαι στην Νιούκαστλ.

Είναι δυνατός, γρήγορος και καλός τεχνικά και έδειξε ειδικά πέρυσι πως μυρίζεται το γκολ", δήλωσε από την πλευρά του ο Έντι Χάουι για τον Μπαρνς, ο ο οποίος στο διάστημα της παρουσίας του στην Λέστερ μέτρησε συνολικά 187 ματς και κατέκτησε το FA Cup το 2021.

TAGS ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ