ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς για Γιάννη Νικοπολίδη: "Ο δικός μας Greek Freak"

Ο Γιάννης Νικοπολίδης σε αγώνα του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα Εφήβων
Ο Γιάννης Νικοπολίδης σε αγώνα του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα Εφήβων EUROKINISSI

Οι Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς στην ανακοίνωση τους για την απόκτηση του Γιάννη Νικοπολίδη τον παρομοίωσαν με τον Γιάννη Αντετοκούμπο χαρακτηρίζοντας τον ως τον δικό τους "Greek Freak". Τι έγραψε ο Έλληνας γκολκίπερ.

Κάτι από NBA και τον δις MVP του πρωταθλήματος, Γιάννη Αντετοκούνμπο, είχε η παρουσίαση της απόκτησης στο νούμερο 71 του ντραφτ από τους Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς του Γιάννη Νικοπολίδη.

Συγκεκριμένα η ομάδα της Νέας Υόρκης στο ποστάρισμα που έκανε για να παρουσιάση τον Έλληνα γκολκίπερ έκανε τον χαρακτήρισε ως τον δικό της "Greek Freak", το προσωνύμιο δηλαδή που ακολουθεί τον Γιάννη Αντετοκούμπο εδώ και χρόνια στον μαγικό κόσμο του NBA.

Το ποστάρισμα των Νιου Γιορκ ανέφερε: "Ο δικός μας Greek Freak. Επιλέξαμε τον Γιάννη Νικοπολίδη από το Πανεπιστήμιο του Τζορτζτάουν στο νούμερο 71 του ντράφτ. Καλώς ήρθες Γιάννη".

Νικοπολίδης: "Όμορφο συναίσθημα"

Ο 21χρονος τερματοφύλακας δεν έκρυψε τη χαρά του για την επιλογή του στο νούμερο 71 του ντραφτ του MLS καθώς έγραψε και ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram: "Τι όμορφο συναίσθημα να σε επιλέγουν οι Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς".

Το ποστάρισμα του Γιάννη Νικοπολίδη
Το ποστάρισμα του Γιάννη Νικοπολίδη PRINT SCREEN INSTAGRAM


TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ MLS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ