ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Νιόπλιας:"Σημαντικό τεστ με Ελβετία"

Νιόπλιας:"Σημαντικό τεστ με Ελβετία"
νιοπλιας

Σημαντικό χαρακτήρισε το φιλικό παιχνίδι της Τετάρτης με αντίπαλο το αντίστοιχο συγκρότημα της Ελβετίας στο γήπεδο "Απόστολος Νικολαΐδης"(16:00), ο τεχνικός των Ελπίδων,Νίκος Νιόπλιας

"Ο αντίπαλός μας είναι αξιόλογος και θεωρώ ότι είναι ένα σημαντικό ματς για την ομάδα μας. Φυσικά, δεν θα βγάλουμε τελικά συμπεράσματα, καθώς λείπουν από την αποστολή πέντε βασικά στελέχη. Είμαστε χαρούμενοι για τα παιδιά που καλούνται στην Εθνική Ανδρών.

Τα έχουμε κοντά μας από την Εθνική Νέων και η απουσία τους από την αποστολή μας είναι ένα ωραίο πρόβλημα. Στόχος είναι πάντα η νίκη, γιατί έτσι φτιάχνεται ο χαρακτήρας μιας ομάδας και ανεβαίνει η ψυχολογία των παικτών", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Οι παίκτες που συμμετέχουν στην αποστολή είναι οι Στέφανος Αθανασιάδης (ΠΑΟΚ), Βασίλης Αποστολόπουλος (Ατρόμητος), Ανέστης Αργυρίου (Πανθρακικός), Βαγγέλης Γεωργίου (ΠΑΟΚ), Δημήτρης Γιάντσης (Ηρακλής), Σάββας Γκέντζογλου (ΑΕΚ), Ελίνι Δημούτσος (ΟΦΗ), Γιώργος Ιωαννίδης (Ηρακλής), Γιώργος Κατσικογιάννης (Λεβαδειακός), Ανδρέας Λαμπρόπουλος (Λάρισα), Μανώλης Μονιάκης (ΟΦΗ), Νίκος Μπαμπανιώτης (Παναιτωλικός),

Μιχάλης Μπουκουβάλας (Λάρισα), Γιάννης Παπαδόπουλος (Ολυμπικακός), Κυριάκος Παπαδόπουλος (Ολυμπιακός), Θανάσης Παπάζογλου (Αρης), Παντελής Ριζογιάννης (SKODA Ξάνθη), Γιώργος Σιάκας (Πανσερραϊκός), Δημήτρης Σιόβας (Πανιώνιος), Κυριάκος Στρατηλάτης (Λεβαδειακός).

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο κ. Χριστόφορος Ζωγράφος, με βοηθούς τους κ. Κώστα Παπαχαραλάμπους-Χρήστο Ακρίβο και 4ο διαιτητή τον κ. Σταύρο Τριτσώνη.







TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ