ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Νιόπλιας: "Πετύχαμε μια σπουδαία νίκη"

Νιόπλιας: "Πετύχαμε μια σπουδαία νίκη"
Νιόπλιας INTIME SPORTS

Ο Νίκος Νιόπλιας χαρακτήρισε πολύ σημαντική τη νίκη επί του Πανθρακικού και μίλησε για το επερχόμενο ματς με τον Παναθηναϊκό αλλά και τους αγώνες μπροστά σε άδεις εξέδρες.

Ικανοποιημένος από την επικράτηση επί του Πανθρακικού και ανυπόμονος για το ματς με τον Παναθηναϊκό δήλωσε ο Νίκος Νιόπλιας στην συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Έλληνα τεχνικό να δηλώνει:

"Παίξαμε απέναντι σε έναν αντίπαλο ο οποίος είχε πάρα πολύ καιρό να παίξει και φάνηκε να βγάζει ενέργεια παραπάνω από εμάς και όσο περνούσε η ώρα εξελισσόταν πιο δύσκολα το ματς.

Ευτυχώς στα πρώτα 10-15 λεπτά βρήκαμε ρυθμό και το πανέμορφο γκολ του Μαρσελινιο απλοποίησε την κατάσταση. Στο δεύτερο ημίχρονο έγιναν πιο απλά τα πράγματα. Προσπαθήσαμε να κάνουμε διαχείριση και κάναμε μια σπουδαία νίκη.

Γιατί το μόνο εύκολο ματς για μένα έτσι όπως έχει διαμορφωθεί ο πίνακας είναι Νίκη Βόλου γιατί όλοι έχουν στόχους και κάθε νίκη μετράει πάρα πολύ.

Έχει μεγάλη διαφορά το ένα παιχνίδι με το άλλο, ποτέ δυο παιχνίδια δεν είναι ίδια. Ο Παναθηναϊκός είναι δυνατός και φορμαρισμένος αντίπαλος και εμείς αήττητοι αρκετά ματς".

Σε ερώτηση για τους Καράσκο, Τσενάμο;
" Ο Καράσκο περιμένει να βάλει κάποιο γκολ για να πάρει τα πάνω του. Ήρθε τον Γενάρη από μια άλλη Ήπειρο, που είναι καλοκαίρι, με άλλη προετοιμασία και γι αυτό είτε μπαίνει αλλαγή είτε βγαίνει.

Ο Τσέναμο δεν προπονείται ακόμα, είναι μόνος του. δίνω βάση σε αυτούς που βλέπω στο γήπεδο, όταν είναι έτοιμος να μπει κανονικά θα τον υπολογίζουμε".

Για το ματς με τον Παναθηναϊκό;
"
Θα παίξουμε με μια ομάδα που πέρασα φανταστικά, είτε σαν παίκτης, είτε σαν προπονητής".

Για τις άδειες εξέδρες;
"
Είναι δύσκολο να παίζεις χωρίς κόσμο. Δεν είναι το καλύτερο δυνατό. Ούτε οι παίκτες μπορούν, δεν έχουν φίλαθλους να τους ενθαρρύνουν. Πριν το ματς τους είπα είναι δύσκολα, από κανέναν δεν θα πάρετε βοήθεια. Δεν μπορείτε να καταλάβετε πως νιώθει ο παίκτης αφού έτσι τα κάναμε ας τα υποστούμε".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ