ΟΦΗ

Νιόπλιας: "Πέρα ως πέρα άδικο το αποτέλεσμα για εμάς"

Ο Νίκος Νιόπλιας στην αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον ΠΑΣ Γιάννινα
Ο Νίκος Νιόπλιας στην αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον ΠΑΣ Γιάννινα INTIME

Ο Νίκος Νιόπλιας θεωρεί ότι το αποτέλεσμα του ΟΦΗ με τον ΠΑΣ Γιάννινα ήταν πέρα ως πέρα άδικο για την ομάδα του, καθώς ήταν ανώτερη στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού και δικαιούταν εκείνη να κερδίσει στο τέλος.

Ο ΟΦΗ αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον ΠΑΣ Γιάννινα, σώζοντας τον βαθμό της ισοπαλίας στο 90+3' με το αυτογκόλ του Εραμούσπε, έπειτα από σουτ του Αντίλ Ναμπί.

Ο τεχνικός των Κρητικών δήλωσε ότι το αποτέλεσμα ήταν άδικο, καθώς η ομάδα του ήλεγχε το παιχνίδι, με εξαίρεση ένα διάστημα μετά το γκολ του Περέα. Τέλος ανέφερε ότι καλύτερο είναι οι ομάδες να παίζουν παιχνίδια, από το να κάνουν προπονήσεις.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νίκος Νιόπλιας στην COSMOTE TV αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης: "Κάναμε ένα πάρα πολύ καλό α’ ημίχρονο. Είχαμε ευκαιρίες. Στο δεύτερο και μετά το 0-1 λίγο το παιχνίδι πήγαμε να το χάσουμε, αλλά το ξαναβρήκαμε.

Είναι πέρα ως πέρα άδικο το αποτέλεσμα για εμάς. Έχουμε ένα καλό στιλ παιχνιδιού και γι' αυτό βγάζουμε πολλές ευκαιρίες. Με τον κορονοϊό δεν μπορεί να ξέρεις κανείς τι μπορεί να συμβεί. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Οι ομάδες θα κουραστούν από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Καλύτερα να παίζουμε από το να κάνουμε προπονήσεις".

TAGS ΟΦΗ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ