ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Νιόπλιας: "Να είμαστε κοντά στις ομάδες που θα μπουν στα πλέι οφ"

Νιόπλιας: "Να είμαστε κοντά στις ομάδες που θα μπουν στα πλέι οφ"
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Νιόπλιας θεωρεί τα τέσσερα εντός έδρας ματς του Ατρόμητου καθοριστικά για την είσοδο ή μη της ομάδας στην πρώτη πεντάδα ενώ για το παιχνίδι με τον Αστέρα σημείωσε πως όποιος σκόραρε θα κέρδιζε.

Όποιος έβαζε το γκολ θα ήταν και ο νικητής στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο τεχνικός του Ατρόμητου Νίκος Νιόπλιας καθώς αναμετρήθηκαν δυο ισάξιες και δυνατές ομάδες οπότε η αναμέτρηση θα κρινόταν στο γκολ.

Σύμφωνα με τον έμπειρο τεχνικό στόχος της ομάδας είναι να πάρει τα τέσσερα εντός έδρας ματς και να παραμείνει κοντά στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι όφ για να έχει την ευκαιρία να μπει στην πρώτη πεντάδα.

Χαρακτηριστικά δήλωσε:

"Πίστευα πριν από το παιχνίδι ότι είναι δύο καλές ομάδες, δυνατές και ισάξιες και το αποτέλεσμα θα κρινόταν στις λεπτομέρειες. Η ομάδα που θα έβαζε γκολ, κατά μεγάλο ποσοστό θα είχε πάρει και τη νίκη. Αυτό το παιχνίδι τελείωσε, έχουμε τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια στην έδρα μας.

Μπορούμε να καταφέρουμε πολλά και να μπορέσουμε να είμαστε κοντά στις ομάδες που θα μπουν στα πλέι οφ. Αυτό είναι το μέλημά μας".

Για το ότι δεν έγιναν φάσεις:
"Σοβαρά τώρα; Είπαμε πως έγιναν κάποιες φάσεις, όπως και να δούμε το παιχνίδι έγιναν λίγες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Είχαμε δύο φάσεις, αλλά δεν λέμε πως χάσαμε δύο μεγάλες φάσεις. Δεν μπορούμε να λέμε πως σε δύο ματς με έξι γκολ να λες πως δεν κάνουμε φάσεις και δεν βάζουμε γκολ".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ