ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Νιόπλιας: "Καθαρό μυαλό"

Νιόπλιας: "Καθαρό μυαλό"
Νιόμπλιας

Χωρίς προβλήματα ξεκίνησε η προετοιμασία των Ελπίδων για το παιχνίδι με την αντίστοιχη της Ιταλίας την προσεχή Τρίτη(16/10/-21:45) στο γήπεδο "Απόστολος Νικολαΐδης"

Οι διεθνείς ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του Ομσοπονδιακού προπονητή Νίκου Νιόπλια. Απόντες ήταν μόνο οι Γιώργος Γκαλίτσιος και Δημήτρης Κοιλιάρας, οι οποίοι είχαν αγωνιστικές υποχρεώσεις με τους συλλόγους τους για την 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος και θα ενσωματωθούν με την αποστολή αργά το βράδυ της Πέμπτης.
"Αγώνας υπομονής"

Με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΟ, ο Νίκος Νιόπλιας είπε: " Είναι θετικό το γεγονός ότι είμαστε όλοι υγιείς. Αντιμετωπίζουμε έναν καλό αντίπαλο, αλλά το ίδιο καλή ομάδα είμαστε και εμείς. Οφείλουμε να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας, αλλά δεν θα φτάσει μόνο αυτό. Θα είναι ένας αγώνας υπομονής, ο οποίος εκτιμώ πως θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Σημαντικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα θα παίξει το καθαρό μυαλό που πρέπει να έχουμε. Επίσης, δεν θα πρέπει να βιαστούμε στις ενέργειες και τις επιλογές μας, γιατί πιστεύω ότι ο αγώνας θα είναι κλειστός με χαμηλό σκορ. Οι Ιταλοί διαθέτουν πειθαρχημένη ομάδα, εμείς όμως υπερτερούμε στο ταλέντο. Τους νικήσαμε πριν από κάποιους μήνες με την Εθνική Νέων, το λέω γιατί οι ομάδες μπορεί να μην είναι ίδιες, αλλά μοιάζουν στον τρόπο ανάπτυξης, και δεν βλέπω γιατί να μην επαναλάβουμε το ίδιο

".





TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ