ΟΦΗ

Νιόπλιας για το πέναλτι του ΠΑΟΚ: "Δεν ξέρω αν άλλαξαν οι κανονισμοί χθες το βράδυ"

Ο Νίκος Νιόπλιας στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ
Ο Νίκος Νιόπλιας στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ INTIME

Ο Νίκος Νιόπλιας στις δηλώσεις του μετά την ήττα του ΟΦΗ από τον ΠΑΟΚ διαμαρτυρήθηκε για το πέναλτι που κέρδισε ο Δικέφαλος και άνοιξε το σκορ.

Ο ΟΦΗ ηττήθηκε 3-0 από τον ΠΑΟΚ με τον Γιασμίν Κούρτιτς να σκοράρει δύο φορές. Ο ΟΦΗ βρήκε δίχτυα με τον Τσιλιανίδη, ο διαιτητής με τη βοήθεια του VAR γύρισε τη φάση, όπου έδωσε πέναλτι υπέρ του Δικεφάλου για χέρι του Βούρου. Έτσι, ο ΠΑΟΚ ήταν εκείνος προηγήθηκε στο 550 λεπτό.

Ο Νίκος Νιόπλιας με δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης στη NOVA διαμαρτυρήθηκε για την απόφαση του διαιτητή αναφέροντας πως δεν υπάρχει πέναλτι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Νιόπλια:

"Καταρχάς συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τη νίκη του και μετά να πάμε στα θέματά μας. Δεν ξέρω αν οι κανονισμοί άλλαξαν εχθές το βράδυ. Κάνει τάκλιν, η μπάλα χτυπάει στο πόδι και πάει στο χέρι. Εμείς που ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο το ξέρουμε, όταν η μπάλα χτυπάει σε ένα σημείο του σώματος και μετά πάει στο χέρι δεν είναι πέναλτι. Και αφού είναι πέναλτι, γιατί είναι κίτρινη και όχι κόκκινη. Από εκείνο το σημείο και μετά για μένα δεν υπάρχει παιχνίδι. Το ματς δεν είχε πολλές φάσεις, τους σεβαστήκαμε και μας σεβάστηκαν. Αν μετρούσε το γκολ δεν υπήρχε περίπτωση να γυρίσει το ματς,

Μας βγήκε το σύστημα, ενώ είχαμε δυνατό αντίπαλο, ήμασταν πολύ καλοί. Βάλαμε τον Τοράλ κοντά στον Τσιλιανίδη για να παίξουμε συνδυαστικό ποδόσφαιρο. Μετά το 1-0 για εμένα δεν υπάρχει παιχνίδι".

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε ο προπονητής του ΟΦΗ και στις δηλώσεις του στο OFI TV, όπου στάθηκε στην απόφαση του διαιτητή.

TAGS ΟΦΗ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ