ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νίνης: "Κρατάμε μόνο τη νίκη"

Νίνης: "Κρατάμε μόνο τη νίκη"
INTIME SPORTS

Ο Σωτήρης Νίνης χαρακτήρισε δύσκολη την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση, τονίζοντας τη σημασία της νίκης. Ο Χριστοδουλόπουλος ζήτησε στήριξη από τον κόσμο, ενώ ο Γεωργιάδης του Πανσερραϊκού είπε ότι η ομάδα του άξιζε ένα γκολ. (video)

Αρχικά ο Νίνης σχολίασε για την επιστροφή του: " Ήταν δύσκολη η επιστροφή, χρειάζεται χρόνος όταν είσαι τόσο καιρό εκτός, πρέπει να σταθείς στα πόδια σου, το ότι έπαιξα 90 λεπτά είναι πολύ θετικό, από την άλλη όμως υπήρχε πολύ κούραση, να είμαστε καλά και θα βρούμε τα πατήματά μας".

Τί κρατάτε από το σημερινό ματς;

" Τους τρεις βαθμούς, μόνιμο αυτό έχει σημασία, για να φτάσουμε στο στόχο που έχουμε".

Θα βελτιωθεί η εικόνα του ΠΑΟ;

" Γίνεται προσπάθεια για να βελτιωθεί η ομάδα, το μόνο που χρειάζεται είναι να δείξουμε υπομονή και θα πάνε όλα καλά".


Σε μερικές στιγμές υπήρχε κίνδυνος στην εστία σας...

" Κοιτάμε να βελτιωθούμε, προσπαθούμε να μαθαίνουμε πράγματα από το νέο προπονητή, εκείνος προσπαθεί να μας μεταφέρει νέα φιλοσοφία, μακάρι να βελτιωθούμε στη συνέχεια και να πάνε όλα καλά".




Φοβήθηκες μήπως έρθει ι ισοφάριση;

" Όχι δεν φοβήθηκα".

Έχετε το μέταλλο του πρωταθλητή, αφού δεν παίζετε καλά και νικάτε;

" Σίγουρα είναι θετικό ότι νικάμε, χωρίς να έχουμε καλή απόδοση, η ουσία είναι αυτή που μετρά στο ποδόσφαιρο μετά από καιρό κανείς δεν θα θυμάται την απόδοση αλλά το αποτέλεσμα. Βεβαίως κοιτάμε πώς θα ευχαριστήσουμε και τους φιλάθλους μας, να παίζουμε καλύτερα και να ευχαριστιόμαστε το παιχνίδι. Αυτό θα έρθει σιγά-σιγά και δεν μπορούμε να το πετύχουμε άμεσα. Δεν πρέπει να έχουμε ένα καλό παιχνίδι και ένα μέτριο".

Χριστοδουλόπουλος: "Θα βελτιωθούμε, θέλουμε στήριξη"


O MVP της αναμέτρησης, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος αναφέρθηκε στην νίκη των "πράσινων" με την μέτρια εμφάνιση, την νέα "δουλειά" με τον Φερέιρα αλλά και την ιστορία του "τριφυλλιού" στην Ευρώπη, που δεν αφήνει αδιάφορους τους παίκτες ενόψει Κοπεγχάγης.

Γιατί η ομάδα δεν έχει σταθερότητα στην απόδοσή της;

" Θα ξεκινήσω με κάτι που για μένα δεν είναι δικαιολογία. Όταν κάτι δεν πάει καλά εμείς οι ίδιοι το ξέρουμε πρώτοι. Εμείς οι ίδιοι κοιταζόμαστε στον καθρέφτη και κοιτάζουμε να βελτιώσουμε τα λάθη μας. Δεν είναι δικαιολογία, αλλά φταίει η κούραση. Πρέπει να βελτιωθούμε άμεσα, αλλά θέλουμε και τη στήριξη απ' όλους - από ανθρώπους που είναι μέσα στην ομάδα, όσο και από ανθρώπους που είναι έξω από την ομάδα και αγαπούν τον Παναθηναϊκό".

Αν επηρέασε την απόδοση η διακοπή...


" Όταν γίνονται τέτοια γεγονότα και το γήπεδο είναι καλό, επηρεάζει τις ομάδες που θέλουν να δημιουργήσουν. Έχουμε πει κ' άλλες φορές ότι εμείς πρέπει να δημιουργούμε φάσεις για να πετύχουμε το γκολ, αφού καταφέραμε και το ξεπεράσαμε όλα καλά".

Ακολουθεί ένας αδιάφορος αγώνας στην Ευρώπη...

" Μπορεί να είναι αδιάφορος βαθμολογικά, αλλά όχι και αγωνιστικά. Ένα θετικό αποτέλεσμα μπορεί να μας αλλάξει την ψυχολογία και στη συνέχεια. Χωρίς να θέλω να προστατεύω την ομάδα και να ευλογώ τα γένια της, η ομάδα έχει δείξει ότι έχει ένα διαφορετικό DNA στην Ευρώπη, πρέπει να πάμε να παίξουμε για την ιστορία μας και για όσα έχει καταφέρει ο Παναθηναϊκός τα προηγούμενα χρόνια. Ένα διπλό θα μας δώσει αυτοπεποίθηση".

Έχει αλλάξει κάτι ο κύριος Φερέιρα στην ομάδα;

" Σίγουρα έχει προσφέρει κάτι, δουλεύουμε παραπάνω στην τακτική, αλλά πιστεύω ότι και εμείς βελτιωνόμασταν ατομικά όσον αφορά την κατάσταση του κάθε παίκτη. Όμως χρειαζόμασταν κάποια βοήθεια. Δεν μπορώ να κατηγορήσω κάποιον από τους προηγούμενους προπονητές".


Μαρίνος: "Το σημαντικό είναι οι τρεις βαθμοί"


Παρά την απουσία του λόγω του τραυματισμού του από τις προπονήσεις της περασμένης εβδομάδας ο Στέργος Μαρίνος και ήταν στην αποστολή αλλά και αγωνίστηκε. Ο μέσος των "πράσινων" έξω από τα αποδυτήρια μίλησε για την πίεση που έχει η ομάδα αλλά και το ματς γοήτρου για την ιστορία του συλλόγου στην Κοπεγχάγη.


" Κάναμε ένα μέτριο παιχνίδι, αλλά το σημαντικό είναι ότι πήραμε τη νίκη. Γνωρίζουμε ότι θα είμαστε υπό πίεση και πρέπει από εδώ και πέρα να κερδίζουμε σε κάθε ματς και να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο".


Σίγουρα θέλουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να συνδυάζεται με ένα καλό αποτέλεσμα, αλλά το σημαντικό είναι οι τρεις βαθμοί και αυτό θα μείνει το τέλος" είπε ο Μαρίνος και απάντησε σε ερώτηση για το επερχόμενο ματς με την Κοπεγχάγη.


" Και μόνο το γεγονός ότι είναι ματς του Τσάμπιονς Λιγκ δίνει κίνητρο σε κάθε ποδοσφαιριστή να παλέψει για τη νίκη. Θα παίξουμε για το γόητρο και την ιστορία του συλλόγου."

Γεωργιάδης: "Μετά το 2-0 τελείωσε το ματς"


Από την πλευρά των φιλοξενούμενων ο κορυφαίος παίκτης του Πανσερραϊκού, αλλά και άτυχος λόγω των χαμένων ευκαιριών που είχε, Γιώργος Γεωργιάδης σχολίασε για την αναμέτρηση:

" Κάναμε φάσεις, θα μπορούσαμε να πετύχουμε ένα γκολ, αν αξιοποιήσουμε τις φάσεις που είχαμε. Δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ από αδράνεια και εκεί το ματς τέλειωσε".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ