ΠΑΟΚ

Γκαρσία: "Η Ουντινέζε είχε ...Ιταλό διαιτητή"

Γκαρσία: "Η Ουντινέζε είχε ...Ιταλό διαιτητή"
INTIME SPORTS

Ο Πάμπλο Γκαρσία ήταν προβληματισμένος από την αμυντική εικόνα του ΠΑΟΚ και την παρουσία του "άρχοντα" του αγώνα. Οι δηλώσεις του Νιμανί.

Προβληματισμένος για την αμυντική εικόνα του ΠΑΟΚ έδειξε ο Πάμπλο Γκαρσία. "Δεν μπορώ αυτή την στιγμή να κρατήσω τίποτα από την ευρωπαική μας πορεία γιατί αυτό που με καίει είναι η αμυντική εικόνα μας σήμερα", δήλωσε ο Ουρουγουανός που αναφέρθηκε και στον διαιτητή:

"Η Ουντινέζε είναι καλή ομάδα, την βοήθησε όμως το γρήγορο γκολ και το γεγονός πως είχε... Ιταλό διαιτητή".

Ο Φρεντερίκ Νιμανί μίλησε για τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από την Ουντινέζε αλλά και την προσωπική του παρουσία, τονίζοντας πως "σιγά σιγά βρίσκω ρυθμό"

Αρχικά ο Γάλλος επιθετικός είπε: "Ηταν έnα παιχνίδι που το θέλαμε και οι δύο ομάδες. Μπήκαμε και οι δύο για τη νίκη. Καλώς ή κακώς δεχτήκαμε δύο γρήγορα γκολ και μετά ήταν πολύ δύσκολο να το γυρίσουμε. Αυτά τα ματς κρίνονται στις λεπτομέρειες και σήμερα αυτές ήταν υπέρ της Ουντινέζε".

Πρόσθεσε ότι: "Θα έλεγα ότι δεν ήμασταν τόσο καλό ψυχολογικά προετοιμασμένοι και μετά το πρώτο γκολ χάσαμε τον ρυθμό μας. Ειδικά όταν παίζεις με μια τόσο καλή ομάδα όπως η Ουντινέζε είναι πολύ δύσκολο να ανατρέψεις την κατάσταση".

Κατέληξε λέγοντας για την προσωπική του παρουσία: "Ηταν δύσκολο στην αρχή γιατί είχα καιρό να παίξω μπάλα. Βρίσκω σιγά σιγά ρυθμό, βέβαια ακόμη δεν είμαι 100% έτοιμος. Ελπίζω με την βοήθεια των συμπαικτών μου και του κόσμου να αποδώσω όσο καλύτερα μπορώ".

"Με το πέναλτι τελείωσαν όλα"

Για το ότι ο ΠΑΟΚ προσπάθησε απέναντι στην Ουντινέζε μίλησε ο Μπρούνο Τσιρίλο. "Ξέραμε την σπουδαιότητα του αγώνα, όταν όμως στο 15 είναι 2-0 δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα" είπε αρχικα ο Ιταλός αμυντικός και πρόσθεσε: "Ούτε να πεις τίποτα. Προσπαθήσαμε να αντιστρέψουμε την κατάσταση ήρθε όμως και το πέναλτι και εκεί τελείωσαν όλα. Δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν προσπαθήσαμε, δεν τα καταφέραμε όμως".

O Ντάριο Κρέσιτς, είπε: "Ηταν ένα πολύ δυνατό ματς. Δεν καταφέραμε να αντιδράσουμε μετά το 0-1. Σημασία έχει ότι αποκλειστήκαμε, δεν μας ενοχλεί το σκορ", δήλωσε ο Κροάτης και πρόσθεσε: "Το κυριότερο ήταν πως δεν καταφέραμε να γυρίσουμε το ματς για να ικανοποιήσουμε τον κόσμο μας που γέμισε το γήπεδο".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ