ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νίλσον: "Δεν θα είναι εύκολο έργο..."

Νίλσον: "Δεν θα είναι εύκολο έργο..."

Ο παλιός άσος του Παναθηναϊκού και νυν της Μπρόντμπι, Μίκαελ Νίλσον αναφέρθηκε λόγω της θητείας του στην Δανία στο δύσκολο έργο που θα έχει η ελληνική ομάδα που διευκρίνησε πως παρά την φυγή Σισέ είναι το φαβορί.

Μήνυμα προσοχής συνέστησε ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού στην ομάδα του "τριφυλλιού" ενόψει των αγώνων της με την Οντένσε.

Ο γνώριμος Μίκαελ Νίλσον που αγωνίζεται τα δύο τελευταία χρόνια στην Μπρόντμπι έχει αγωνιστεί κόντρα στον προσεχή αντίπαλο του Παναθηναϊκού και μιλώντας στα " Πράσινα Νέα" έδωσε τις απαντήσεις του αναφορικά με το φαβορί της αναμέτρησης.

"Δεν θα είναι εύκολο το έργο του Παναθηναϊκού, τον οποίο όμως θεωρώ μεγάλο φαβορί. Η Οντένσε τερμάτισε δεύτερη στο πρωτάθλημα την περασμένη χρονιά.

Έχει καλή φυσική κατάσταση, παλεύει πολύ για να σκοράρει και είναι ιδιαίτερα απειλητική από τις στημένες φάσεις, κυρίως τα κόρνερ. Μπορεί να μην είναι γρήγορη σαν ομάδα, αλλά έχει τεχνική και είναι καλά οργανωμένη στην επίθεση" ήταν η αρχική του τοποθέτηση.

Σε ερώτηση ποιους από τους ποδοσφαιριστές της Οντένσε θα χαρακτήριζε "επικίνδυνους" ο Σουηδός αμυντικός απάντησε:

"Θα έλεγα τον συμπατριώτη μου, Αντρέας Γιόχανσον (μέσος, 33 ετών) και τον Ερίκ Τζεμπά Τζεμπά (μέσος, 30 ετών) από το Καμερούν. Γενικά, πάντως, θα έλεγα ότι δεν έχει κάποιον που να ξεχωρίζει και είναι πιο πολύ αυτό που λέμε ομάδα."

Για το γεγονός πως οι Δανοί έχουν πρεμιέρα το Σάββατο (16/7) στο πρωτάθλημα τους και θεωρητικά θα είναι πιο έτοιμοι, σχολίασε:

"Είναι δύσκολο να προέρχεσαι μόνο από προπονήσεις και να μπαίνεις κατευθείαν στα βαθιά με παιχνίδι στο Τσάμπιονς Λιγκ."

Τέλος ο παλιός άσος του Παναθηναϊκού, τόνισε πως το "τριφύλλι" είναι το φαβορί και ανεξάρτητα από τις μεταγραφές που θα κάνει και την αποχώρηση του Τζιμπρίλ Σισέ, λέγοντας:

" Ο Σισέ πέτυχε πολλά γκολ και σίγουρα θα είναι μεγάλη απώλεια. Πιστεύω, όμως, ότι ο Παναθηναϊκός θα βρει τον αντικαταστάτη του και θα πάει καλά."

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ