ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Νιλ Λένον: "Ήμουν κοντά στον Ολυμπιακό, αλλά επέλεξαν Ισπανό τεχνικό διευθυντή και προπονητή"

Ο προπονητής της Ομόνοιας, Νιλ Λένον, σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τη φάση των ομίλων του Europa League 2022-2023 στο "Ολντ Τράφορντ", Μάντσεστερ | Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022
Ο προπονητής της Ομόνοιας, Νιλ Λένον, σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τη φάση των ομίλων του Europa League 2022-2023 στο "Ολντ Τράφορντ", Μάντσεστερ | Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022 © 2022/DAVE THOMPSON/AP IMAGES

Ο Νιλ Λένον μιλώντας στη σκωτσέζικη Herald ανέφερε μεταξύ άλλων ότι έφτασε κοντά στο να αναλάβει τον Ολυμπιακό, ωστόσο η συνεργασία τους δεν ευδοκίμισε.

Σε μια αποκάλυψη προχώρησε ο Σκωτσέζος πρώην τεχνικός μεταξύ άλλων της Ομόνοιας, Νιλ Λένον, καθώς σε δηλώσεις του στη σκωτζέζικη Herald ανέφερε μεταξύ άλλων ότι έφτασε πολύ κοντά στο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού.

Ωστόσο, όπως εξηγεί, η συνεργασία τους δεν προχώρησε, καθώς οι ερυθρόλευκοι προχώρησαν στην πρόσληψη του Αντόνιο Κορδόν και εκείνος με τη σειρά του ήθελε να φέρει Ισπανό κόουτς, φέρνοντας εν τέλει τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

"Ήμουν πολύ κοντά στον Ολυμπιακό. Όμως προσέλαβαν Ισπανό τεχνικό διευθυντή και αποφάσισαν να πάρουν Ισπανό προπονητή. Θα ήταν κάτι εξαιρετικό για μένα και σίγουρα ήμουν στα πλάνα της ομάδας: στους τοπ δύο ή στην τοπ τριάδα.

Οπότε ένιωσα καλά που μία ομάδα τέτοιου βεληνεκούς και δυναμικής με ήθελε. Δεν ήρθε τελικά η συμφωνία αλλά αυτό μου έδωσε μεγάλη αυτοπεποίθηση να συνεχίσω", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λένον για τον Ολυμπιακό.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΚΩΤΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ