ΝΙΚΟΣ ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ

Νίκος Τσουμάνης: Η ανακοίνωση του Μακεδονικού για την απόκτησή του τον Σεπτέμβριο

Ο Νίκος Τσουμάνης κατά την ανακοίνωσή του από τον Μακεδονικό
Ο Νίκος Τσουμάνης κατά την ανακοίνωσή του από τον Μακεδονικό ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ

Η τελευταία ανακοίνωση για τον Νίκο Τσουμάνη ήταν εκείνη της απόκτησής του από τον Μακεδονικό και ήταν διθυραμβική, αφού ο 31χρονος μπακ θα συνέβαλε στην προσπάθεια ανόδου.

Ο Νίκος Τσουμάνης επρόκειτο να είναι το αστέρι του Μακεδονικού στην προσπάθεια προβιβασμού από τη Γ' Εθνική τη φετινή σεζόν, όμως η μοίρα τα έφερε διαφορετικά.

Ο 31χρονος αριστερός μπακ υπέγραψε στην ομάδα της Νεάπολης στα μέσα Σεπτεμβρίου, επιστρέφοντας στο σύλλογο έπειτα από 12 χρόνια, αφού εκεί είχε καταγράψει τις πρώτες εμφανίσεις του σε επίπεδο αντρών.

Δεν πρόλαβε να αγωνιστεί τη φετινή σεζόν, αφού το πρωί της Τρίτης βρέθηκε νεκρός στη Νέα Κρήνη, μέσα στο αυτοκίνητό του, με τις Αρχές να ερευνούν το ενδεχόμενο αυτοχειρίας.

Η ανακοίνωση του Μακεδονικού για την απόκτηση Τσουμάνη

"Η διοίκηση του Μακεδονικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Νίκο Τσουμάνη.

Δώδεκα χρόνια μετά την πρώτη φορά που φόρεσε τα πράσινα, σε ηλικία 31 ετών πλέον, ο έμπειρος αριστεράς μπακ υπέγραψε ξανά στον Μακεδονικό και θα ενισχύσει τις προσπάθειες της ομάδας του Γιώργου Αμανατίδη ώστε να πρωταγωνιστήσει στη φετινή χρονιά.

Για τον Τσουμάνη, από το 2010, όταν και αποχώρησε για τη Skoda Ξάνθη, μέχρι σήμερα, έχουν μεσολαβήσει θητείες σε Κέρκυρα, Πανθρακικό, Άρη (δύο φορές), Βέροια, Απόλλωνα Πόντου και εσχάτως ΠΟ Τριγλίας.

Η διοίκηση του συλλόγου καλωσορίζει τον Νίκο στις τάξεις του και του εύχεται υγιή και επιτυχημένη χρονιά σε όλα τα επίπεδα!"

TAGS ΝΙΚΟΣ ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ