STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Νικολαΐδης: "Ο Κωνσταντέλιας στα 19 του έχει περισσότερη ωριμότητα από εμένα στα 22 μου"

Νικολαΐδης: "Ο Κωνσταντέλιας στα 19 του έχει περισσότερη ωριμότητα από εμένα στα 22 μου"

Ο Ντέμης Νικολαΐδης αποθέωσε τον Γιάννη Κωνσταντέλια για την ποδοσφαιρική ωριμότητα που δείχνει, αλλά και τους οπαδούς του Παναθηναϊκού για το χειροκρότημα στο φινάλε του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης έκανε το σχόλιό του για το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ και αποθέωση τον Γιάννη Κωνσταντέλια.

Συγκεκριμένα, στάθηκε στην ποδοσφαιρική ωριμότητα που δείχνει, ενώ αναφέρθηκε και στους οπαδούς των πρασίνων για το χειροκρότημα στο φινάλε του αγώνα.

Αρχικά, μιλώντας για την εμφάνιση του Κωνσταντέλια είπε: "Αυτή τη μέρα την είχα σε ένα ματς Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ. Εκείνη την ημέρα ασχολούταν μαζί μου όλη η Ελλάδα. Αυτό συνέβη στα 22 μου και είχα το 10% της ωριμότητας που έχει ο Κωνσταντέλιας στα 19 του. Αυτό το λέω βλέποντας την τακτική του συμπεριφορά, το ποδόσφαιρο που παίζει, ότι δίνει το χέρι όταν χτυπήσει κάποιον. Λέω αυτά που βλέπω."

Στη συνέχεια κάνοντας το σχόλιό του για το παιχνίδι: "O Παναθηναϊκός ήταν πιο φοβισμένος, καλύτερος παίκτης του γηπέδου ο Ολιβέιρα, έκανε τη διαφορά μαζί με τον Κωνσταντέλια, δημιούργησαν μεγάλη ανασφάλεια στην άμυνα του Παναθηναϊκού. Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο Ολιβέιρα! Ο ΠΑΟΚ χάλασε το παιχνίδι του Παναθηναϊκού και μέσα σε ένα λεπτό κρίθηκε το ντέρμπι. Καταπληκτική η διαχείριση του παιχνιδιού από τον ΠΑΟΚ, ήταν για σεμινάριο»,

Έπειτα αναφερόμενος στον κόσμο του Παναθηναϊκού είπε: "Ήταν εντυπωσιακό ότι ο κόσμος του Παναθηναϊκού έμεινε μετά από ένα τέτοιο σκορ και χειροκρότησε την ομάδα. Συγχαρητήρια στον κόσμο του Παναθηναϊκού, τουλάχιστον σε αυτούς που έμειναν. Μπράβο τους. Δεν ξεχνάνε όλη την πορεία του Παναθηναϊκού μέχρι τώρα. Και επίσης, υπάρχει και συνέχεια".

Τέλος για το αγώνα ανάμεσα στις δύο ομάδες που ακολουθεί για το Κύπελλο Novibet: "Το Κύπελλο είναι άλλο παιχνίδι. Αν χάσει ο Παναθηναϊκός, θα έχει πρόβλημα. Ψυχολογικά. Όχι αν αποκλειστεί, αν χάσει. Τρεις ήττες σερί από μία ομάδα μπορεί να του κοστίσει. Εδώ θα φανούν όλα, να το γυρίσει, να πάει στον Αστέρα να κερδίσει. Το λιγότερο που μπορεί να κάνει για να το γυρίσει είναι αυτό. Για αν δεν κερδίσει, θα δυσκολέψουν πολύ τα πράγματα".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ