ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Νικολαΐδης: "Μεγάλη μέρα για τον Αιγινιακό"

Νικολαΐδης: "Μεγάλη μέρα για τον Αιγινιακό"
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός του Αιγινιακού χαρακτήρισε "τεράστια" τη νίκη επί του Πανιωνίου και έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του.

Μία ακόμη σημαντική επιτυχία για τον Αιγινιακό στη φετινή του πορεία στο κύπελλο ήταν η νίκη επί του Πανιωνίου, αφού είχε προηγηθεί και αυτή επί του Αστέρα Τρίπολης. Ο Κώστας Νικολαΐδης ήταν απόλυτα ικανοποιημένος απ' όσα είδε από τους παίκτες του και δεν το έκρυψε με τις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του παιχνιδιού.

"Είναι μια μεγάλη μέρα για τον Αιγινιακό. Πετύχαμε μία τεράστια νίκη, απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο. Είχαμε όλα τα στοιχεία που χρειαζόμασταν για να είμαστε ανταγωνιστικοί, τρεξίματα και πάθος. Όταν έχεις όλα τα στοιχεία, έχεις πολλές πιθανότητες για να πάρεις αποτέλεσμα.

Δυστυχώς αυτή η νίκη δε δίνει, ούτε τρεις βαθμούς, ούτε πρόκριση. Μας δίνει, όμως λίγο περισσότερες ελπίδες για το όνειρο της πρόκρισης. Το να πάμε στη Νέα Σμύρνη και να μη χάσουμε είναι εξαιρετικά δύσκολο, όμως θα είμαστε εκεί για να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά. Από αύριο, όμως επανερχόμαστε στην πραγματικότητα. Ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Πιερικό, εξαιρετικής σημασίας, βαθμολογικής και ψυχολογικής".

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ