ΑΕΚ

"Νικήστε! Εμείς θα είμαστε δίπλα σας"

"Νικήστε! Εμείς θα είμαστε δίπλα σας"
INTIME SPORTS

Αντιπροσωπεία φίλων της ΑΕΚ, πήγε στο προπονητικό κέντρο των Θρακομακεδόνων, όπου ζήτησε και είδε τους τρεις αρχηγούς της ομάδας. Προσπάθεια επαναπροσέγγισης του Πόλυ Χατζηιωάννου

Μετά το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα (σ.σ. ήττα από την κέρκυρα) ήταν ο πρόεδρος της ομάδας Σταύρος Αδαμίδης, εκείνος που ζήτησε από τους παίκτες να παραμείνουν συγκεντρωμένοι και να συνεχίσουν την δουλειά.

Ακολούθησε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, με την ομιλία του στα αποδυτήρια και στην συνέχεια ο Νίκος Λυμπερόπουλος ήταν ο τρίτος που παρενέβει ώστε να υπάρξει αφύπνηση των παικτών.

Την Πέμπτη, ήταν η σειρά των φίλων της ομάδας να ζητήσουν το ίδιο από τους ποδοσφαιριστές. Περίπου 15 άτομα επισκεύτηκαν το προπονητικό κέντρο των Θρακομακεδόνων και ζήτησαν από τους τρεις αρχηγούς της ΑΕΚ, τρία συγκεκριμένα πράγματα:

1) Τη νίκη στον κυριακάτικο αγώνα με τον Πανσερραϊκό στην Ριζούπολη.

2) Να αναλάβουν όλοι οι παίκτες τις ευθύνες τους και να καταλάβουν ότι δεν υπάρχουν περιθώρια να χαθεί και η φετινή χρονιά από το ξεκίνημά της.

3) Να παραμείνουν ενωμένοι και να φροντίσουν ώστε να διατηρηθεί αυτό το καλό κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια.

Ο διάλογος μεταξύ των παικτών και των οπαδών της ΑΕΚ έγινε σε ήπιο και φιλικό κλίμα και οι τρεις αρχηγοί της ομάδας, αφού συμφώνησαν με τα λεγόμενα των φίλων της ΑΕΚ, ζήτησαν και εκείνοι να υπάρξει απόλυτη στίρηξη από τη δική τους πλευρά και μην προκαλέσουν άγχος στην ομάδα κατά την διάρκεια των επόμενων αγώνων που είναι ιδιαίτερα κρίσιμοι για την ΑΕΚ.

Από την πλευρά των οπαδών τονίστηκε ότι το μήνυμα για την αναγκαιότητα να επιστρέψει η ομάδα στις επιτυχίες πρέπει να περάσει από τους τρεις αρχηγούς σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα συμπεριλαμβανομένου και του Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Σκέφτονται τον Χατζηιωάννου

Στο μεταξύ, οι ιδιοκτήτες της ΑΕΚ, Νοτιάς, Παππάς και Αδαμίδης πιέζουν τον Πόλυ Χατζηιωάννου ώστε να επιστρέψει στην Ένωση και να ισχυροποιήσει έτσι την διοίκησή της.

Οι πιέσεις, μέσω Γκίγκα Γκούμα ή άλλων κοινών γνωστών, έχουν γίνει εντατικές τον τελευταίο καιρό και αυτό οφείλεται στις διοικητικές εξελίξεις σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Μάλιστα εκτός του Χατζηιωάννου έγιναν προσεγγίσεις και σε άλλους ισχυρούς επιχειρηματίες, μεταξύ των οποίων και ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Κανείς όμως δεν φάνηκε πρόθυμος να συμβάλλει άμεσα οικονομικά στον σύλλογο.

Αν όλα πάνε καλά και ο Πόλυς Χατζηιωάννου επιστρέψει στην ΑΕΚ τότε μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα στην ομάδα και να κοιτάξει στα μάτια Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ