PREMIER LEAGUE

Νίκησε στα... χασομέρια

Νίκησε στα... χασομέρια
Μπάλακ

Mε νίκες συνέχισαν στην Premiership, τόσο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όσο και η Τσέλσι

Η πρωτοπόρος Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκαμψε εύκολα την αντίσταση της Έβερτον, επικρατώντας με το επιβλητικό 3-0 στο "Ολντ Τράφορντ", την ώρα που η Τσέλσι πέρασε δύσκολα από την έδρα της Μπόλτον.

Η πρωταθλήτρια Αγγλίας νίκησε με 1-0 χάρη στην κεφαλιά του Μπάλακ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους! Οι "τρότερς" έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 92' για να ισοφαρίσουν, αλλά ο Κουτιτσίνι "νίκησε" τον Ντιούφ (ήταν οφσάιντ) σε μοναδικό τετ α τετ. Ο Στέλιος Γιαννακόπουλος ήταν στον πάγκο, αλλά δεν χρησιμοποιήθηκε από τον Σαμ Άλαρνταϊς.

Η Άρσεναλ τέθηκε, πλέον, εκτός διεκδίκησης τίτλου, καθώς υπέστη νέα ήττα (δεύτερη συνεχόμενη), αυτή τη φορά από τη Φούλαμ με 2-1 στο "Κρέιβεν Κότατζ". Οι "κανονιέρηδες", που στο 66' έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Σεντέρος, βρίσκονται 16 βαθμούς μακριά από την κορυφή!

Η Πόρτσμουθ πήρε σπουδαίο βαθμό μέσα στο "Άνφιλντ", αφού έμειναν στο 0-0 με τη Λίβερπουλ, που βρίσκεται κι αυτή με τη σειρά της 16 ολόκληρους βαθμούς πίσω από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Τέλος, η Μάντσεστερ Σίτι έφυγε με νίκη από το "Βίλα Παρκ", επικρατώντας της Άστον Βίλα με 3-1. Ο Γιώργος Σαμαράς αγωνίστηκε στη βασική ενδεκάδα και αντικαταστάθηκε στο 76' από τον Γερμανό Ντίτμαρ Χάμαν.

Τα αποτελέσματα της 15ης αγωνιστικής:

Τρίτη (28/11):

Γουότφορντ-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 0-1 (88' Γουέμπερ)
Τετάρτη (29/11):
Άστον Βίλα-Μάντσεστερ Σίτι 1-3 (66' ΜακΚάν-18' Βασέλ, 32' Μπάρτον, 75' Ντιστέν)
Φούλαμ-Άρσεναλ 2-1 (6' ΜακΜπράιντ, 19' Ρατζίνσκι-36' Φαν Πέρσι)
Μπόλτον-Τσέλσι 0-1 (45'+3' Μπάλακ)
Λίβερπουλ-Πόρτσμουθ 0-0
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Έβερτον 3-0 (39' Ρονάλντο, 63' Εβρά, 90' Ο' Σέι)




















TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ