SUPER LEAGUE 2

Νίκη Βόλου - Πανσερραϊκός 1-0: Ο Τσουκαλάς χάρισε το τρίποντο από την άσπρη βούλα

Οι παίκτες της Νίκης Βόλου πανηγυρίζουν το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Τσουκαλά
Οι παίκτες της Νίκης Βόλου πανηγυρίζουν το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Τσουκαλά INTIME SPORTS

Η Νίκη Βόλου επέστρεψε στις νίκες κόντρα στον Πανσερραϊκό, καθώς επικράτησε 1-0 χάρη στο εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Σταύρου Τσουκαλά στο 20ο λεπτό, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται έντονα στον διαιτητή για την απόφασή του να καταλογίσει την εσχάτη των ποινών στο μαρκάρισμα του Πίντο πάνω στον Κάσσο.

Η Νίκη Βόλου νίκησε τον Πανσερραϊκό στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της σημερινής ημέρας (05/02) για τη 17η αγωνιστική της Super League 2.

Το παιχνίδι κρίθηκε από το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Τσουκαλά στο 20ο λεπτό, το οποίο κέρδισε ο Κάσσος, σε προσπάθεια του Πίντο να απομακρύνει την μπάλα. Ο διαιτητής Μέγας καταλόγισε την εσχάτη των ποινών, καθώς θεώρησε ότι η πτώση του Κάσσου οφείλεται στο μαρκάρισμα του Πίντο.

Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα στην απόφαση του διαιτητή, ενώ η ΠΑΕ Πανσερραϊκός με ανάρτησή της στο Facebook εξέφρασε τα παράπονά της για τη συγκεκριμένη απόφαση.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε κάτι, με το 1-0 να παραμένει μέχρι το τέλος. Η Νίκη Βόλου ανέβηκε στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ ο Πανσερραϊκός παρέμεινε κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Νίκη Βόλου (Βοσνιάδης): Μπάγιτς, Αλιατίδης, Παναγιωτίδης (80′ λ.τ Πάνος), Γρομητσάρης, Ανδρέου, Τσουκαλάς, Κυριακίδης, Μέτσε (67′ Κουσκουνάς), Κάσσος, Βλαχομήτρος (67′ Αθανασίου), Τζιώρας.

Πανσερραϊκός (Διγκόζης): Καβουσάκης, Κεφαλάς, Δημητρίου (85′ Στίνα), Ζέρης, Πίντο, Κρητικός (64′ Έππας), Μαρκιόνι (79′ Καραμπέρης), Μέσσι, Κόντσι, Κανίς, Παπαβασιλείου (46′ Ντίαζ).

Η βαθμολογία των δύο ομίλων της Super League 2

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ