ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Νίκη Βόλου-Εθνικός Άχνας 2-2

Νίκη Βόλου-Εθνικός Άχνας 2-2

Ισόπαλο με 2-2 έληξε το φιλικό της Νίκης Βόλου κόντρα στον Εθνικό Άχνας με την ομάδα του Βλουτ να δείχνει κάποια καλά στοιχεία στον αγωνιστικό χώρο.

Χρήσιμα συμπεράσματα από το φιλικό της Νίκης Βόλου κόντρα στον Εθνικό Άχνας έβγαλε ο τεχνικός της ομάδας του Βόλου Γούιλιαμ Βλουτ. Η ομάδα του αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την ομάδα της Κύπρου στο δεύτερο ουσιαστικά φιλικό προετοιμασίας της αλλά ο Ολλανδός τεχνικός είδε πολλά από αυτά που ήθελε.

Η ομάδα του Βόλου είχε ικανοποιητική εικόνα ειδικά στο πρώτο μέρος, στην επανάληψη η ομάδα του Βλουτ δεν είχε τόσο καλή εικόνα αλλά και πάλι έβγαλε πράγματα.

Το 1-0 έγινε με πέναλτι που κέρδισε καθαρά ο Κορέτα από τον Έβερτον το 7’. Το εκτέλεσε ο Τζιώρας και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 29' η Νίκη Βόλου έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Μουζακίτη στο 29’ που έκλεψε την μπάλα στο κέντρο και προχώρησε, για να σουτάρει λίγο πάνω από τα δοκάρια από το ημικύκλιο.

Στο δεύτερο μέρος ήρθε γρήγορα η ισοφάριση από τον Χατζηβασίλη στο 51’. Στο 54’ η Νίκη πήρε ξανά το προβάδισμα με τον Τζιώρα για το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

Στο 71’ ο Ταμπάκης στέρησε το γκολ από τον Χατζηβασίλη, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει το ίδιο στο επόμενο λεπτό, όταν ο Ταλ βρέθηκε αφύλακτος την καρδιά της περιοχής και πέρασε υπέροχα την μπάλα από πάνω του (2-2).

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ:Ταΐρης (46’ Ταμπάκης), Αργυρίου (63’ Παπουτσογιαννόπουλος), Τσουκάνης, Ίβενς (63’ Καταρτζής), Αργύρης (63’ Καρασαλίδης), Αναστασόπουλος, Κοτσαρίδης (79’ Καντούτσης), Κορέτα (46’ Νικλητσιώτης), Μουζακίτης, Γιαννιτσάνης (46’ Σκούρτης), Τζιώρας

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ:Κουντούλ, Φραγκέσκου, Έβερτον, Ταλ, Χριστοφή, Στόλερ, Πιντσέλι, Πράκερ, Ζουνίνιο, Μέλο, Βάλντο.

Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Λοΐζου, Χατζιάρος, Άκης, Τζέιμι, Ραφαήλ, Κρις, Πογιατζής, Γιαννόπουλος, Χατζηβασίλης.

TAGS ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ