SUPER LEAGUE 2

Νίκη Βόλου - ΑΕΚ Β' 1-1: Ο Μαχαίρας στο 90+2' απάντησε στον Τζιώρα για την ισοπαλία

Νίκη Βόλου - ΑΕΚ Β' 1-1: Ο Μαχαίρας στο 90+2' απάντησε στον Τζιώρα για την ισοπαλία
INTIME SPORTS

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στη Νίκη Βόλου και την ΑΕΚ Β' για την 20η αγωνιστική του Α' ομίλου της Super League 2. Ο Μαχαίρας με πέναλτι στο 90+2' απάντησε στο γκολ του Τζιώρα από το 7'.

Μετά την αναμέτρηση απέναντι στον Άρη για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson, η Νίκη Βόλου επέστρεψε στην πραγματικότητα του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson και υποδέχθηκε την ΑΕΚ Β'. Η αναμέτρηση για την 20η αγωνιστική του Α' ομίλου της Super League 2 έληξε ισόπαλη 1-1.

Η Ένωση βρήκε την απάντηση στο φινάλε και ισοφάρισε το προβάδισμα που κρατούσαν οι γηπεδούχοι από νωρίς. Ο Χρήστος Τζιώρας άνοιξε το σκορ στο 7ο λεπτό, όμως η ΑΕΚ Β' μπόρεσε στο 90+2' να φέρει το παιχνίδι στα ίσα, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μαχαίρα.

Όσον αφορά στην βαθμολογία, η Νίκη Βόλου έφτασε τους 25 πόντους και είναι στην 4η θέση στο -17 από τον πρωτοπόρο Λεβαδειακό, έχοντας δύο παιχνίδια λιγότερα. Η ΑΕΚ Β' από την πλευρά της είναι στην 7η θέση με 20 βαθμούς.

  • Νίκη Βόλου: Γκαραβέλης, Κάσσος, Στίκας, Γιαννίτσης, Αναστασίου, Κυριακίδης, Λίταινας, Γαβριηλίδης, Πολίτης, Κρητικός (54' Να’α), Τζιώρας.
  • ΑΕΚ Β': Θεοχάρης, Γιεμπόα, Χρυσόπουλος, Παυλίδης, Κανελλόπουλος, Ρουκουνάκης, Σαμπανάτζοβιτς (57' Γκολφίνος), Λαμαράνα, Μαχαίρας, Κάτσικας (46' Τζούντα Γκαρσία), Θεοδωρίδης.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 20ης αγωνιστικής

  • Αναγέννηση Καρδίτσας - ΠΑΟΚ 0-3
  • Λεβαδειακός - Ηρακλής 2-0
  • ΑΕΛ - Κοζάνη 2-0
  • Απόλλων Πόντου - Καμπανιακός 2-0
  • Νίκη Βόλου - ΑΕΚ Β' 1-1

Η βαθμολογία στον Α' όμιλο

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ