ΚΟΣΜΟΣ

Νίκη στο Βέλγιο η Κολομβία

Νίκη στο Βέλγιο η Κολομβία

Η Κολομβία νίκησε με 2-0 το Βέλγιο σε διεθνές φιλικό στις Βρυξέλλες. Φαλκάο και Ιμπάρμπο τα γκολ, δοκάρια με Φελαϊνί και Μέρτενς οι γηπεδούχοι (video)

Σπουδαία νίκη σε διεθνές φιλικό για την Κολομβία, η οποία επικράτησε του Βελγίου με 2-0 μέσα στις Βρυξέλλες.

Ρανταμέλ Φαλκάο Γκαρσία και Βίκτορ Ιμπάρμπο πέτυχαν τα γκολ, ενώ νωρίτερα είχε 2-3 ευκαιρίες ο Μπεντέκ για τους ευρωπαίους και αργότερα δοκάρι οι Φελαϊνί και Μέρτενς.

Στο πρώτο ημίχρονο υπήρχε ουσιαστικά μία μεγάλη ευκαιρία, την οποία έχασε για το Βέλγιο ο Κριστιάν Μπεντέκ, με τον άσο της Άστον Βίλα να αστοχεί από κοντά σε κεφαλιά, έπειτα από την σέντρα του Αντονί Μουνιέ από δεξιά.

Αφού ο Μπεντέκ είχε εν συνεχεία άλλες δύο καλές στιγμές, ο Ρανταμέλ Φαλκάο Γκαρσία άνοιξε το σκορ για του Κολομβιανούς στο 52'.

Ο στράικερ της Μονακό από ασίστ του συμπαίκτη του στον γαλλικό σύλλογο, Χάμες Ροντρίγκες, βγήκε τετ-α-τετ με τον Σιμόν Μινιολέ και αφού τον απέφυγε πλάσαρε σε κενό τέρμα για το 0-1.

Ο Λουίς Μουριέλ έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 60' για τους Νοτιαμερικανούς, στο 61' τον αντικατέστησε ο Βίκτορ Ιμπάρμπο, ο οποίος στο 67' έκανε το 0-2.

Ο επιθετικός της Κάλιαρι διπλασίασε τα τέρματα της χώρας του με το πρώτο του διεθνές γκολ, το οποίο πέτυχε με δυνατό αριστερό σουτ από το ύψος του πέναλτι, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Χάμες Ροντρίγκες και αδυναμία των Βέλγων να διώξουν την μπάλα από την περιοχή τους (τελική πάσα του Λουίς Περέα).

Ο Μαρουάν Φελαϊνί είχε δοκάρι για τους Βέλγους στο 76', ενώ δοκάρι είχε και ο Ντρις Μέρτενς στο 83'. Η τελευταία καλή στιγμή ήταν για τους Κολομβιανούς, με τον Μινιολέ και τον Αλντερβάιρελντ να αποτρέπουν το τρίτο γκολ, αλλά τον αμυντικό της Ατλέτικο να τραυματίζεται.

ΒΕΛΓΙΟ: Μινιολέ, Τομάς Μουνιέ, Αλντερβάιρελντ, Βερμάλεν, Βερτόνχεν, Βιτσέλ, Ντεφούρ (59' Μιραλάς), Φελαϊνί, Ντε Μπράινε (59' Λουκακού), Αζάρ (67' Μέρτενς), Μπεντέκ (76' Ντεμπελέ).

ΚΟΛΟΜΒΙΑ: Μοντραγκόν, Σαντιάγο Άριας, Περέα, Σαπάτα, Αρμέρο, Κάρλος Σάντσες (86' Αλεσάντερ Μεχία), Άλντο Ραμίρες (64' Αμπέλ Αγκιλάρ), Χάμες Ροντρίγκες (80' Μακνέλι Τόρες), Κουαδράδο (70' Γκουαρίν), Μουριέλ (61' Ιμπάρμπο), Φαλκάο (72' Τζάκσον Μαρτίνες).

Το πρόγραμμα των φιλικών:

Πέμπτη

Βέλγιο - Κολομβία 0-2 (52' Φαλκάο, 67' Ιμπάρμπο)

Παρασκευή

Ν. Κορέα - Ελβετία (13:00)

Τσεχία - Καναδάς (18:00)

Ρωσία - Σερβία (18:30)

Δανία - Νορβηγία (20:00)

Τουρκία - Β. Ιρλανδία (21:00)

Ιταλία - Γερμανία (21:45)

Πολωνία - Σλοβακία

Ιρλανδία - Λετονία

Αγγλία - Χιλή (22:00)

Σκωτία - ΗΠΑ (22:05)

Εκουαδόρ - Αργεντινή (03:00)

Σάββατο

Ολλανδία - Ιαπωνία (14:15)

Ουαλία - Φινλανδία (20:00)

Γουινέα Ισημερινού - Ισπανία (23:00)

Ονδούρα - Βραζιλία (02:30)

Βέλγιο - Κολομβία 0-2

TAGS ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ